Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Halep a revenit în ţară după ce n-a putut să participe la Turneul Campioanelor: ”A fost cel mai bun an al meu. E o mândrie să fiu cea mai cunoscută româncă”

Halep a revenit în ţară după ce n-a putut să participe la Turneul Campioanelor: ”A fost cel mai bun an al meu. E o mândrie să fiu cea mai cunoscută româncă”

Tenis

Comentarii

Simona Halep a revenit în ţară după ce n-a putut să participe la Turneul Campioanelor, din cauza problemelor pe care le are la spate. Numărul 1 mondial susţine că va pleca într-o vacanţă alături de persoanele dragi.

Simona Halep va încheia anul pe primul loc în clasamentul WTA, dar sezonul s-a încheiat prost pentru ea. Cea mai bună tenismenă din istoria României a fost diagnosticată cu hernie de disc şi n-a putut participa la Turneul Campioanelor. Halep a ales să nu se opereze şi va face fizioterapie, în speranţa că va reuşi să-şi rezolve astfel problema.

Halep a revenit în ţară în această dimineaţă, spune că încă are dureri la spate şi că tot ce-şi doreşte este o vacanţă alături de cei dragi:

”Sunt bucuroasă de ceea ce s-a întâmplat anul acesta, m-am întors cu drag acasă şi de abia aştept să mă odihnesc, să am o vacanţă frumoasă. Cu siguranţă, a fost cel mai bun an. Urmează o vacanţă şi recuperare la spate, pentru că trebuie să mă fac bine. O să fiu în fiecare zi la sala de gimnastică, aşa că nu o să se schimbe prea multe. Vacanţa este foarte importantă şi o să iau o vacanţă mai lungă.

E bine că sunt acasă, pot să spun că sunt tristă că n-am jucat, dar nu o iau ca pe o dezamăgire. Se întâmplă, toate jucătoarele au probleme. La acest nivel este normal să mai apară şi câte o accidentare. Da, încă am dureri, dar sunt normale. O să treacă, sper eu şi sunt foarte optimistă.



(n.r. întrebată despre ceremonia de la Singapore în cadrul căreia a fost premiată pentru primul loc) A fost o senzaţie foarte frumoasă, m-am bucurat mult că am putut să merg. Fiecare premiu este mai important decât celălalt. Sunt acolo de ceva ani şi mă bucur să fac parte din această elită. (n.r. întrebată cum este să fie cea mai cunoscută româncă) E plăcut şi îmi dă încredere mai departe. Înseamnă mult, îmi dă încredere, îmi dă numai lucruri pozitive. Mă bucură că oamenii apreciază acest lucru.

(n.r. întrebată cum se va distra în vacanţă) Nu ştiu dacă o să mă distrez prea mult şi o să plec pe unde o să-mi facă plăcere şi cu cine o să-mi facă plăcere”, a declarat Simona Halep.

 

Afla mai multe despre: simona halepteniswtasingapore 

viewscnt
Articole similare