Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Halep, lecţie de fair-play! Simona a "reperat" viitorul star al tenisului feminin

Halep, lecţie de fair-play! Simona a "reperat" viitorul star al tenisului feminin

Tenis

Comentarii

Simona Halep a învins-o fără drept de apel pe Naomi Osaka, scor 6-3, 6-2, în turul 4 al Australian Open, după o prestaţie care i-a adus multe laude liderului mondial.

După meci, în ciuda victoriei clare, Simona a vorbit la superlativ despre adversara ei, precizând că se aşteaptă ca jucătoarea de 20 de ani să ajungă în scurt timp una din vedetele WTA. Clasată în prezent pe locul 65 în lume, Osaka are toate calităţile necesare pentru a ajunge în vârful clasamentului feminin, spune Halep.

LIVE | Simona Halep Vs Karolina Pliskova, în sferturi la Australian Open! Când se joacă meciul. Avantaj clar pentru Simona în întâlnirile directe

"E viitorul star!"

"Cred că este un viitor star. Mereu am spus asta când am jucat cu ea. Este foarte tânără şi puternică. Este calmă pe teren şi asta o ajută mult. O văd ca pe o jucătoare foarte bună în viitor. Deja este. Ştiam că azi poate reveni în meci. Aşa a făcut când am mai jucat cu ea. Ştiam că fiecare punct este important şi că dacă în setul doi luam un avans mai mare, o făceam să-şi piardă încrederea. Nu a putut domina meciul, am dominat eu. Am venit mult la fileu şi am terminat punctele când am simţit că e nevoie. Am încercat să nu ratez mult", a declarat Simona Halep după victoria obţinută în faţa sportivei din Japonia.

Afla mai multe despre: simona halepnaomi osakavictoriecalificare 

viewscnt
Articole similare