Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Halep, plină de fair-play: "Caroline a fost mai bună!" Cuvintele Simonei după a treia finală de Mare Şlem pierdută

Halep, plină de fair-play: "Caroline a fost mai bună!" Cuvintele Simonei după a treia finală de Mare Şlem pierdută

Tenis

Comentarii

Simona Halep, locul I WTA, a fost învinsă, sâmbătă, cu scorul de 7-6 (2), 3-6, 6-4, de daneza Caroline Wozniacki, locul 2 WTA, în finala Australian Open. Românca a pierdut a treia finală de grand slam jucată în carieră şi va coborî, începând de luni, pe poziţia a doua a clasamenului WTA, după 16 săptămâni, adversara ei de sâmbătă urmând a fi noul lider WTA.

După meci, Simona Halep a dat dovadă de mult fair-play şi a ţinut să-şi laude adversara pentru turneul făcut şi pentru prestaţia din finală.

"Nu e uşor să vorbesc acum. Aş vrea în primul rând să o felicit pe Caroline, care a jucat minunat pe tot parcursul turneului. Vreau să-ţi felicit echipa şi pe tatăl tău, pentru tot ce a făcut pentru tine de-a lungul carierei.

Nu am început foarte bine, cu acea accidentare la gleznă, dar am dat tot ce am putut în fiecare meci. Am făcut la fel şi în finală, dar Caroline a fost mai bună decât mine. Mai am mulţi ani de carieră în faţă şi sunt sigură că voi ajunge din nou în finală.



Vreau să mulţumesc echipei mele, care depune o muncă intensă în fiecare zi. Vreau să mulţumesc familiei mele. Îmi pare rău că nu am reuşit să câştig nici a treia oară un turneu de Mare Şlem, dar poate o voi face a patra oară.

Le mulţumesc şi fanilor de aici. E întotdeauna o plăcere să joc aici şi sper să ne vedem şi la anul, în aceeaşi fază"
, a declarat Halep la finalul partidei.

Afla mai multe despre: halepwozniackifinala australian open 

viewscnt
Articole similare