Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Halep se poate califica de astăzi în semifinale. Toate calculele posibile înaintea meciului cu Wozniacki

Halep se poate califica de astăzi în semifinale. Toate calculele posibile înaintea meciului cu Wozniacki

Tenis

Comentarii

Simona Halep revine astăzi la Turneul Campioanelor. După victoria din primul meci, 6-4, 6-2, în faţa Carolinei Garcia, românca o va întâlni pe Caroline Wozniacki.

Partida de astăzi o poate trimite pe Simona Halep în semifinalele Turneului Campioanelor. Liderul din clasamentul WTA poate merge în careul de aşi dacă se va îndeplini unul dintre următoarele scenarii:

1. Victorie în două seturi

Cu o victorie în minimum de seturi în faţa Carolinei Wozniacki, Simona Halep îşi poate asigura, în mare măsură, calificarea în semifinalele competiţiei. Românca va sta, totuşi, la mâna viitoarei adversare. Dacă Svitolina o va învinge în trei seturi pe Garcia, atunci Halep va obţine calificarea.

2. Victorie să fie, indiferent de scor
Dacă Simona Halep se va impune în faţa danezei, indiferent de scor, iar dacă Garcia o va învinge pe Svitolina, Simona nu numai că îşi va asigura prezenţa în semifinale, ci va câştiga şi grupa. Ulterior, ucraineaca ar ieşi din calcule, iar Garcia şi Wozniacki s-ar lupta în meciul direct, în ultima etapă, pentru calificarea în semifinale.

Aceleaşi scenarii sunt valabile şi pentru daneză. Partida dintre Simona Halep şi Caroline Wozniacki va fi astăzi, de la ora 14:30, LIVE cu VIDEO pe www.telekomsport.ro. AICI ai toate detaliile şi toate informaţiile momentului despre partidă.

Afla mai multe despre: wozniackisvitolinasimona halepwtaturneul campioanelortenis 

viewscnt
Articole similare