Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Hanca n-a mai rezistat şi-a rupt tăcerea după beţia de la Piatra Neamţ: "Merităm să fim criticaţi, să râdă lumea de noi!"

Hanca n-a mai rezistat şi-a rupt tăcerea după beţia de la Piatra Neamţ: "Merităm să fim criticaţi, să râdă lumea de noi!"

Dinamo București

Comentarii

Sergiu Hanca a negat faptul că ar fi petrecut până dimineaţa, la Piatra Neamţ, înaintea meciului cu Aerostar Bacău.

"Eu pot să vă spun că îl înţeleg de domnul Negoiţă, dar probabil este influenţat negativ de anumite persoane care îmi vor mie răul. O să discut cu el şi o să încerc să-i demonstrez că după după finalul meciului Leipzig cu Bayern Munchen, eu m-am băgat la somn în camera mea. O să fac rost de camere (n.r. - de supraveghere) şi o să-i demonstrez că nu am stat până la 5.00 dimineaţa. Şi Filip este colegul meu de cameră şi după mine a venit la somn. 

Nu a fost nicio petrecere, după meci şi lovituri de departajare ne-am băgat la somn. Când m-am culcat era 1.00 noaptea. Unele persoane îmi doresc răul şi eu am lucrat ani de zile la imaginea mea. Domnul Negoiţă şi domnul Miriuţă ştiu aceste lucruri de la anumite persoane care vor să ne facă rău. Nu ştiu cine sunt acele persoane. A doua zi au fost lucruri normale, am fost la micul dejun, la mall, la mănăstire, apoi odihnă şi meci. 

Am fost mai mulţi jucători care ne-am uitat la meci, apoi fiecare s-a dus la somn. O să demosntrez că nu am stat până la 5.00 dimineaţa şi nu am băut. Merităm să fim criticaţi, să râdă lumea de noi, trebuie să stăm cu capul în pământ", a declara Hanca.

 

 

Afla mai multe despre: sergiu hancasteliano filipbetiepetreceredinamoscandal 

viewscnt
Articole similare