Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Handbalistele de la CSM Bucureşti recunosc: "Avem o grupă accesibilă"

Handbalistele de la CSM Bucureşti recunosc: "Avem o grupă accesibilă"

Handbal

Comentarii

CSM Bucureşti debutează sâmbătă în noul sezon din Liga Campionilor la handbal feminin. În primul meci, campioana Europei va primi vizita lui Krim Ljubljana, sâmbătă, de la ora 20:00, în direct la Telekom Sport 1.

"Îmi place stilul de joc al celor de la Krim. Se mişcă bine, sunt rapide, iar pe noi ne aşteaptă un meci foarte greu. Va trebui să avem o evoluţie foarte bună în apărare. Suntem la un nivel mult mai bun decât la începutul sezonului, ne antrenăm bine şi pot spune că suntem pregătite pentru Liga Campionilor. Avem nevoie de mai multe meciuri pentru a ajunge la cel mai înalt nivem, dar cred că vom face faţă debutului" , a declarat antrenorul lui CSM Bucureşti, Helle Thomsen.

"E o grupă mai accesibilă pentru noi, dar eu cred că nu trebuie să ne gândim la acest lucru. Trebuie să jucăm bine, sunt meciuri importante pentru echipă şi trebuie să luăm fiecare meci în parte şi să ne impunem jocul" , a spus Aneta Udriştoiu.

  • CSM Bucureşti face parte din grupa A a Ligii Campionilor alături de echipele Nykobing (Danemarca), Krim Ljubljana (Slovenia) şi Vistal Gdynia (Polonia)

Afla mai multe despre: cristina neagucsm bucurestiliga campionilorchampions leaguehandbal 

viewscnt
Articole similare