Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Haos total la FC Braşov: fără licenţă de Liga 2, fără întăririle cerute de Alexa, fără cantonament sau contracte la antrenori

Haos total la FC Braşov: fără licenţă de Liga 2, fără întăririle cerute de Alexa, fără cantonament sau contracte la antrenori

FC Brașov

Comentarii

Administraţia de Licenţiere din cadrul Federaţiei Române de Fotbal nu a acordat licenţa de participare în Liga 2, ediţia 2023/2024, clubului FC Braşov, din cauza criteriilor financiare.

Se pare că formaţia de sub Tâmpa are mari probleme cu organizarea financiară, iar acest lucru nu a putut fi trecut cu vederea de către FRF.

FC Braşov nu a primit licenţa pentru Liga 2

Se pare că haosul este la el acasă, la Braşov! Echipa nu a primit licenţa de Liga 2, nu are preşedinte, antrenorul Dan Alexa nu şi-a primit jucătorii ceruţi, iar echipa este în ”piuneze”, în timp ce la Centrul de Copii şi Juniori al clubului antrenorii au rămas fără contracte. În frunte cu Mugurel Buga.

Braşovenii aveau programat un cantonament la Săcele, în perioada 3-15 iulie, însă acesta a fost amânat şi reprogramat pentru o săptămână mai târziu, într-o locaţie pe care nu au stabilit-o încă.

Presa locală din Braşov anunţă că vinovat pentru problemele cu licenţa este un sigur om: secretarul general al clubului, Cristian Măţău, cel impus cu forţa la club de către primarul Allen Coliban.

Cu toate acestea, clubul a emis un comunicat de presă prin care confirmă informaţiile, dar prin care oferă asigurări că problema se va rezolva curând, deoarece clubul a făcut apel şi va câştiga.

În urma informaţiilor apărute în mass-media, FC Braşov comunică următoarele: Este adevărat că deocamdată Administraţia de Licenţiere din cadrul Federaţiei Române de Fotbal nu a acordat echipei certificatul pentru participarea în ediţia 2023/2024 din Liga 2.

Motivul de refuz este criteriul financiar, însă nu din cauza datoriilor, ci din modul de prezentare a situaţiei financiare.

Au fost câteva neclarităţi la care comisia de licenţierea a avut mai multe semne de întrebare. Acesta fiind motivul pentru care s-a dat propunere de refuz.

Ţinem să menţionam faptul că FC Braşov nu are datorii către angajaţi, nici către jucători, nici către staff-ul tehnic şi nici către cel administrativ în perioada de referinţă pentru licenţiere, la finalul anului 2022, astfel că, din punctul nostru de vedere nu există motive întemeiate ca licenţa să fie refuzată pentru sezonul 2023/2024.

FC Braşov a formulat deja apel la această decizie şi deja se lucrează la documentele care erau neclare pentru comisie”, au anunţat braşovenii pe reţele sociale.

Afla mai multe despre: frflicenţierefc brasovdan alexa 

viewscnt
Articole similare