Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Harry Kane, din ce în ce mai aproape de a se despărţi de Tottenham! Ofertă de 100 de milioane de euro pregătită de un gigant european

Harry Kane, din ce în ce mai aproape de a se despărţi de Tottenham! Ofertă de 100 de milioane de euro pregătită de un gigant european

Premier League

Comentarii

Harry Kane (29 de ani) este din ce în ce mai aproape de a se despărţi de Tottenham! Bayern Munchen a pregătit o ofertă de 100 de milioane de euro.

Harry Kane, foarte aproape de a pleca de la Tottenham

Superstarul englez este dorit cu insistenţă de Bayern Munchen. După ce oferta de 80 de milioane de euro nu a fost pe placul oficialilor englezi, bavarezii forţează mutarea şi sunt dispuşi să ofere nu mai puţin de 100 de milioane de euro pentru a-l aduce pe Allianz Arena pe atacantul englez, anunţă L'Équipe.

  • 280 de goluri a înscris Harry Kane în cele 435 de meciuri jucate până acum pentru Tottenham
  • 90 de milioane de euro este cota sa de piaţă, conform Transfermarkt.com

Atacantul englez este mai hotărât ca niciodată să părăsească clubul englez, iar oferta celor de la Bayern Munchen nu este una de neglijat, mai ales că ar avea şansa de a cuceri trofee importante alături de gigantul bavarez. Pentru Bayern Munchen ar fi o adevărată lovitură, după ce nemţii s-au despărţit în 2022 de Robert Lewandowski si au fost nevoiţi să se bazeze pe Choupo-Moting. 

Totuşi, Harry Kane are motive serioase să rămână în Premier League, cel mai important fiind recordul de goluri din competiţie. Alan Shearer este lider la acest capitol, cu 260 de goluri, însă atacantul lui Spurs este la cota 213 şi are toate şansele să depăşească acest record în sezoanele următoare.

”Captain America”, welcome to AC Milan! A semnat un contract valabil pe 4 ani

Christian Pulisic (24 de ani) este noul jucător al lui AC Milan, fotbalistul american se va alătura milanezilor în pre-sezon.
 
Pulisic, transferat la Chelsea în ianuarie 2019 de la Borussia Dortmund în schimbul sumei de 64 de milioane de euro nu a dat randamentul aşteptat de şefii de pe Stamford Bridge. 20 de milioane de euro este suma plătită de AC Milan pentru serviciile extremei dreapta, căpitan al echipei naţionale a Statelor Unite. Pulisic va efectua astăzi vizita medicală şi va urma să semneze un contract valabil până în 2027. 
 
Ruben Loftus-Cheek, produs al academiei din Londra a fost transferat de AC Milan la sfârşitul lunii trecute. Câştigător de UEFA Champions League cu Chelsea în 2021, Pulisic a jucat 145 de meciuri şi a înscris 26 de goluri pentru "albaştrii".
 

Afla mai multe despre: harry kanetottenhambayern munchen 

viewscnt
Articole similare