Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Harry Kane e de neoprit. Englezul le-a luat faţa lui Messi şi Ronaldo şi a doborât record după record. Toate cifrele sunt aici

Harry Kane e de neoprit. Englezul le-a luat faţa lui Messi şi Ronaldo şi a doborât record după record. Toate cifrele sunt aici
Comentarii

Harry Kane a făcut din nou spectacol într-un meci din Premier League şi a doborât record după record în partida câştigată de Tottenham, scor 5-2, cu Southampton.

Harry Kane a reuşit un nou hattrick pentru Tottenham în meciul cu Southampton şi a devenit cel mai bun marcator al anului 2017. Atacantul englez a marcat 56 de goluri în 52 de meciuri jucate în toate competiţiile pentru echipa pregătită de Mauricio Pochettino (VIDEO AICI).

Odată cu cele trei goluri reuşite împotriva lui Southampton, Kane a oprit seria incredibilă a tandemului Messi-Ronaldo. Începând din 2010, cei doi s-au întrecut în fiecare an la golurile marcate.

Cum a arătat clasamentul golgheterilor din Europa în fiecare an:

2010 L. Messi: 60 goluri


2011 C. Ronaldo: 60 goluri
2012 L. Messi: 91 goluri
2013 C. Ronaldo: 69 goluri
2014 C. Ronaldo: 61 goluri
2015 C. Ronaldo: 57 goluri
2016 L. Messi: 59 goluri
2017 H. Kane: 56 goluri

De altfel, Kane a devenit jucătorul cu cele mai multe goluri marcate într-un an calendaristic în Premier League.

În plus, Kane este doar al treilea jucător englez care marchează trei goluri într-un meci disputat în etapa de Boxing Day, după Fowler şi Phillips.

A fost hattrick-ul cu numărul opt în acest an pentru Harry Kane.

 

Afla mai multe despre: kaneangliatottenhampremier leaguesouthamptonmessironaldo 

viewscnt
Articole similare