Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Henrikh Mkhitaryan aproape de un transfer la Juventus. Andrea Pirlo îl vrea pe mijlocaşul celor de la Roma

 Henrikh Mkhitaryan aproape de un transfer la Juventus. Andrea Pirlo îl vrea pe mijlocaşul celor de la Roma

Serie A

Comentarii

Juventus vrea să îl transfere pe Henrikh Mkhitaryan, iar mijlocaşul lui Roma poate veni liber de contract.

 Henrikh Mkhitaryan aproape de un transfer la Juventus

Juventus a pus ochii pe mijlocaşul armenian al celor de la Roma. Henrikh Mkhitaryan (32 de ani) este dorit de Andrea Pirlo şi poate veni să joace alături de Cristiano Ronaldo. 

Mkhitaryan este într-o formă excelentă la Roma şi după o perioada petrecută în Premier League, care nu a fost una foarte bună, armenianul şi-a relansat cariera la echipa din Serie A.

Fostul mijlocaş al celor de la Manchester United a este un jucător foarte important pentru Roma şi i-a ajutat foarte mult pe "galben-roşii" să ajungă pe loc de Champions League (n.r. locul 4 în Serie A), armenianul reuşind să aibă 20 de apariţii în toate competiţiile.

Contractul lui Mkhitaryan expiră la finalul acestui an şi se pare că Juventus vrea să profite de acest lucru şi să îl aducă pe Henrikh liber de contract. 

Potrivit celor de la Calciomercato, Juve este pregătită să îi ofere un super contract armenianului, dacă acesta va accepta să vină la gruparea din Torino. Pe fir a intrat şi Mino Raiola, care este impresarul jucătorului de 32 de ani şi pe care ar vrea să îl convingă pe Mkhitaryan să joace alături de Cristiano Ronaldo.

Din cauza problemelor financiare pe care pandemia le-a provocat tuturor echipelor, Juventus este nevoită să apeleze la Mkhitaryan şi să îl transfere neapărat ca liber de contract, de aceea sunt dispuşi să-i ofere o sumă mai mare fotbalistului.

Henrikh Mkhitaryan a semnat liber de contract la Roma în septembrie 2020, după ce a fost împrumutat de la Arsenal un an mai devreme, în 2019. 

Fotbalistul armenian a mai jucat la FC Pyunik Yerevan, Metalburg Donetsk, Shakhtar Donetsk şi Borussia Dortmund. În total, în cariera sa, Mkhitaryan a marcat 156 de goluri şi 123 de assist-uri, în 480 de partide. 

Fotbalistul lui Roma a marcat pentru gruparea din Serie A  de 20 de ori şi a dat 16 pase de gol, în 53 de apariţii. Henrikh Mkhitaryan este cotat la 20 milioane de euro, conform transfermarkt.

Afla mai multe despre: henrikh mkhitaryan juventus roma 

viewscnt
Articole similare