Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Higuain, pus din nou la zid! "Este o pierdere pentru Juventus. În derby, l-aş lăsa acasă!" | Cine spune asta

Higuain, pus din nou la zid! "Este o pierdere pentru Juventus. În derby, l-aş lăsa acasă!" | Cine spune asta
Comentarii

Gonzalo Higuain nu mai are linişte la Juventus. Este contestat din toate părţile, iar pe teren, cu greu îşi găseşte concentrarea. Nu a marcat de la începutul campionatului. "A devenit o umbră a ceea ce a fost"!

Gonzalo Higuain a început cu  stângul  noul sezon şi a devenit un adevărat caz în Serie A. Nu a reuşit să marcheze, iar susţinătorii bianconeri i-au sărit în cap. Jurnaliştii italieni au fost primii care au menţionat forma slabă şi randamentul scăzut pe care le are jucătorul, taxându-l după fiecare meci. Partida cu  Fiorentina, câştigată de bianconeri cu 1-0, a fost, de asemenea, palidă pentru argentinian, dar Max Allegri  i-a luat apărarea, menţionând faptul că şi anul trecut a avut un debut slab. Nu  este îngrijorător.

Fabrizio Ravanelli, fostul mare atacant al lui Juventus, l-a atacat dur pe Higuain, chiar înainte de derby-ul cu Torino, de mâine seară.

"Momentan, Higuain este  o pierdere pentru Juventus. Are nevoie de o pauză, de vacanţă. Nu este deloc bine. Cu Fiorentina a avut o evoluţe ştearsă, slabă. Are nevoie de odihnă, psihică. Este confuz. A devenit o umbră a lui Gonzalo pe care îl ştiam eu. În locul lui Allegri, eu l-aş lăsa acasă în dery-ul cu Torino",  a declarat Ravanelli pentru Corriere dello Sport. 

Afla mai multe despre: higuainjuventusravanellicriticipierdere 

viewscnt
Articole similare