Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Hoban a transmis un mesaj către restul echipei” Edward Iordănescu mulţumit de victoria cu Viitorul: ”Punctele erau necesare!” VIDEO

”Hoban a transmis un mesaj către restul echipei” Edward Iordănescu mulţumit de victoria cu Viitorul: ”Punctele erau necesare!” VIDEO

CFR Cluj

Comentarii

Tehnicianul Edward Iordănescu a declarat, joi seară, că CFR Cluj a meritat victoria în meciul cu FC Viitorul, subliniid că echipa sa a dat dovadă de caracter.

Edward Iordănescu s-a declarat mulţumit de victoria obţinută de echipa sa în faţa Viitorului: ”Plecăm de la puncte, erau necesare, le-am făcut. Sunt 21 de zile de când a început campionatul, am avut 6 meciuri cu media de vârstă avută, 6 meciuri jucate la foc automat şi am reuşit 5 victorii şi un egal. Azi am întâlnit o echipă cu o medie de vârstă mai bună şi cu o zi în plus de odihnă în plus, toate contează.”

Tehnicianul campioanei l-a lăudat pe Ovidiu Hoban, autorul golului care a adus cele trei puncte în Gruia în prelungiri: ”Cred că meritam victoria, am avut şi noi momentele noastre mai puţin bune în anumite cazuri, dar am avut şi momente bune. N-a fost un joc total fluid şi limpede, dar a fost un joc pe care l-am controlat în mare măsură până la acel moment care ne-a scuturat puţin. Am trecut prin câteva momente în care ne-am scuturat puţin după acea greşeală, e normal, după un fond de joc nu extraordinar, dar pe care îl controlezi, controlam mingea, controlam terenul în linii mari, e normal să te precipiţi, dar echipa a arătat caracter. Ovidiu a arătat un devotament incredibil şi la vârsta lui să fugi după minge, să repui, să alergi, efortul deosebit şi mesajul asta a mers către echipă”

”Mă bucur că am mai pus 3 puncte, mai avem un joc foarte greu şi după ieşim din perioada asta din care recunosc că nu ne avantajareză„ a mai spus Iordănescu, tehnician care a vorbit şi despre obiectivul echipei pentru restul sezonului: ”Luăm meci cu meci, le pregătim, încercăm să scoatem maxim, am apelat şi la sistemul de rotaţie, am ieşit bine una peste alta. Şi dacă ieşim bine şi din meciul cu Botoşani şi cred că avem forţa să ieşim bine, pot să mă declar mai mult decât mulţumit de această primă perioadă.  Îmi pare rău de greşeala lui Bălgră, e un portar care n-are nevoie  de prezentări, de echipa naţionala, exctrem de valoros, aşpa cum şi el ne-a scos de atâtea ori, aşa şi echipa i-a răspuns la fel şi i-a reparat greşeala”

Formaţia CFR Cluj a câştigat, cu scorul de 2-1 (1-0), meciul susţinut, joi, pe teren propriu, în compania echipei FC Viitorul, în etapa a XXI-a a Ligii I.

Pentru CFR Cluj au marcat Itu, în minutul 31, şi Hoban, în minutul 90+2, iar pentru FC Viitorul a punctat Dobrosavlevici '52.

Afla mai multe despre: edward iordănescu 

viewscnt
Articole similare