Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Horia Tecău, în turul al doilea al Australian Open, Marius Copil, eliminat, la dublu

Horia Tecău, în turul al doilea al Australian Open, Marius Copil, eliminat, la dublu

Tenis

Comentarii

Perechea Horia Tecău/Jean-Julien Rojer (România/Olanda), cap de serie numărul 3, a învins, joi, cu scorul de 6-4, 6-3, echipa argentiniană Guillermo Duran/Andres Molteni, calificându-se în turul al doilea al probei de dublu de la Australian Open.

În faza următoare, Tecău şi Rojer vor evolua cu învingătorii din meciul Denis Istomin/Mihail Kukuşkin (Uzbekistan/Kazahstan) - Sam Groth/Lleyton Hewitt (Australia).

În schimb, Marius Copil şi sârbul Viktor Troicki au fost învinşi, cu scorul de 7-6 (5), 6-4, de echipa Rajeev Ram/Divij Sharan (SUA/India), cap de serie numărul 16, în prima manşă a competiţiei.

Calificarea în manşa a doua la dublu, feminin şi masculin, este recompensată, la Melbourne, cu un premiu de echipă în valoare de 29.500 de dolari australieni (19.000 de euro), în timp ce perechile eliminate în primul tur primesc 18.500 de dolari australieni (12.000 de euro).

Tecău este singurul român rămas pe tabloul de dublu masculin, după ce Florin Mergea şi partenerul său, sârbul Nenad Zimonjici, au părăsit competiţia în runda I.

Afla mai multe despre: tenis masculinatphoria tecaumarius copil,  

viewscnt
Articole similare