Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

I-a găsit deja Gigi Becali înlocuitor lui Radunovic? Basarab Panduru prevede următorul transfer de la FCSB: ”A pus ochii pe el” | EXCLUSIV

I-a găsit deja Gigi Becali înlocuitor lui Radunovic? Basarab Panduru prevede următorul transfer de la FCSB: ”A pus ochii pe el” | EXCLUSIV

Fotbal intern

Comentarii

Risto Radunovic este pe picior de plecare de la FCSB, iar muntenegreanul a anunţat că intenţionează să facă acest lucru chiar din vară, deşi contractul său cu liderul Superligii expiră abia în iarnă.

Pleacă Radunovic, vine Kiki? Panduru şi-a adus aminte de declaraţiile lui Gigi Becali şi anticipează următorul transfer

Invitat în studioul Orange Sport, Basarab Panduru a căzut de acord cu Bogdan Cosmescu referitor la faptul că Risto Radunovic intenţionează să plece de la FCSB din cauza faptului că Gigi Becali nu a dorit să-i mărească salariul, dat fiind faptul că înţelegerea dintre jucător şi clubul din Bucureşti expiră în iarnă.

Fostul mijlocaş al ”Generaţiei de Aur” şi-a amintit că Gigi Becali a declarat în urmă cu puţin timp că este impresionat de Kiki (Farul), care a intrat în ultimele şase luni de contract cu trupa lui Gică Hagi.

Bogdan Cosmescu: Vouă vi se pare normală declaraţia lui Radunovic? Pe mine m-a uluit. Este nemulţumit că nu i se măreşte leafa. Nu ţi se măreşte că aşa ai semnat contractul, să fii sănătos! Când te accidentezi şi Gigi Becali îţi plăteşte la zi banii şi te opereaza, este ok. Acum, după ce ai jucat un pic mai bine şi nu ai concurenţă pe partea stângă, tu eşti nervos că nu ţi se măreşte leafa.

Basarab Panduru: El e supărat când vede că ceilalţi jucători, având contract, primesc o leafă mai mare. Atunci, el zice: ”Bă, dacă mie nu-mi dai, înseamnă că nu mai ai nevoie de mine!” Parcă Gigi Becali a pus ochii pe Kiki, nu? Parcă îi plăcea de Kiki.

Dan Udrea: Kiki este în ultimele şase luni. Lui Becali i s-a oferit Kiki şi a spus că nu vrea să îl contacteze pentru că l-ar supăra pe Hagi.

Basarab Panduru: Dacă nu l-a contactat deja... Pe cine l-ai ţine, pe Radunovic sau Kiki? Radunovic e bun. Niciun jucător de la FCSB nu a fost bun când a fost schimbat, când a fost băgat, când a fost schimbat. Cei care sunt buni în momentul ăsta au jucat meci de meci.

”Dacă-l vreau pe Kiki, vorbesc cu Hagi. Intră în ultimele şase luni. Nu-l vreau aşa niciodată de la Hagi, nu-i fac niciodată în viaţa mea lui Hagi aşa ceva. Jucătorul îmi place, doar că niciodată nu fac aşa ceva.

Bă Gică, pot? Îl întreb. Şi la Louis Munteanu, dacă zice da, atunci da, dar altfel nu fac. După Gică fac după înţelegere, nu după regulament”, spunea Gigi Becali la Orange Sport, în urmă cu o lună.

  • David Kiki (30 de ani) este cotat de Transfermarkt la 1.100.000 de euro.

Ce a declarat Risto Radunovic după meciul cu Sepsi

”După pauza naţionalelor, ne aşteată alt meci foarte greu, dar nici lor nu le va fi uşor (n.r. Farul Constanţa). Coman este inspirat, a jucat foarte bine, toată echipa a făcut-o. Mă bucur pentru asta.

Sincer, eu îmi doresc să câştigăm campionatul şi să plec. Încă nu am vorbit cu nimeni despre contract, vreau să termin campionatul şi să caut o soluţie să plec” , a spus Radunovic.

 

Afla mai multe despre: fcsbbasarab pandurukikiradunovic 

viewscnt
Articole similare