Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”I-am spus că pot”. Jayson Papeau i-a dat cea mai bună veste lui Adi Mutu: ”Mă bucur că am revenit. Voi da 100% pe teren”

”I-am spus că pot”. Jayson Papeau i-a dat cea mai bună veste lui Adi Mutu: ”Mă bucur că am revenit. Voi da 100% pe teren”

Rapid

Comentarii

Jayson Papeau (26 de ani) a vorbit despre revenirea sa după accidentarea suferită în urmă cu mai bine de patru luni. Francezul este aşteptat să primească minute de joc din partea lui Adi Mutu (44 de ani) în partida cu Chindia.

Rapid o întâlneşte pe Chindia Târgovişte, sâmbătă, 25 februarie, de la ora 20:00, pe stadionul din Giuleşti, într-un meci din etapa cu numărul 27 din Superliga.

Jayson Papeau i-a dat cea mai bună veste lui Adi Mutu: ”I-am spus că pot”

La conferinţa de presă susţinută de Rapid înaintea meciului cu Chindia, alături de antrenorul Adi Mutu, a participat şi jucătorul Jayson Papeau.

Acesta a revenit după accidentarea groaznică suferită în luna octombrie, la un meci disputat de Rapid în compania formaţiei FC Botoşani.

Francezul se simte pregătit să apară din nou pe teren după mai bine de patru luni de indisponibilitate.

”Mă bucur că am revenit în lot, aştept de mult timp lucrul ăsta. A fost greu pentru mine în ultima perioadă. Fotbalul este pasiunea mea şi a fost greu să nu joc.

Am vrut însă să fiu 100% pregătit atunci când intru, iar acum sunt fericit să mă aflu aici şi sper să îmi ajut echipa să câştige. Antrenorul m-a întrebat dacă pot să joc şi i-am spus că pot.

Întreg staff-ul şi toţi colegii sunt alături de mine, îmi oferă tot suportul lor, aşa că mâine voi da 100% pe teren dacă voi juca. Îmi era dor de atmosfera de pe Giuleşti şi de sentimentul pe care îl ai când eşti pe gazon”, a declarat Papeau, înaintea meciului cu Chindia.

Adi Mutu a comentat şi el revenirea jucătorului său.

”Mă bucur pentru el în primul rând că e un băiat extraordinar şi fanii ţin la el. E un jucător spectaculos”, a afirmat şi antrenorul giuleştenilor.

Jayson Papeau a jucat 13 meciuri pentru Rapid, reuşind un gol şi un assist.

Afla mai multe despre: rapidpapeaumutu 

viewscnt
Articole similare