Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

I-au ieşit calculele lui Cristi Pustai! ”Cineva a aliniat cum trebuie planetele azi”. Ce spune tehnicianul Dunării Călăraşi după calificarea în play-off

I-au ieşit calculele lui Cristi Pustai! ”Cineva a aliniat cum trebuie planetele azi”. Ce spune tehnicianul Dunării Călăraşi după calificarea în play-off

Liga 2

Comentarii

În cursul zilei de duminică a avut loc ultima etapă din sezonul regulat al Ligii a 2-a. În urma mai multor rezultate neaşteptate, U Craiova, Dunărea Călăraşi, CS Mioveni, Rapid Bucureşti, Csikszereda şi ASU Poli au reuşit să accedă în play-off.

Dunărea Călăraşi a înfruntat-o pe Viitorul Pandurii Tg. Jiu în ultima etapă a sezonului regulat al Ligii a 2-a. Formaţia lui Cristi Pustai a reuşit să obţină o victorie cu scorul de 2-1 şi s-a calificat astfel în play-off. Oaspeţii reuşiseră să deschidă scorul, printr-un penalty a lui Tegle, însă Alami şi Lopez au reuşi să întoarcă rezultatul şi să obţină poziţia în play-off.

În urma partidei, Cristi Pustai a dezvăluit calculele efectuate, care arătau 16 posibiltăţi diferite pentru formaţia sa. Însă, cu poziţia în play-off obţinută, antrenorul Dunării nu se mai gândeşte la matematică, ci doar la obiectivul atins.

I-au ieşit calculele lui Cristi Pustai

”Am calculat, n-a fost uşor, au fost 16 variante pentru noi la egal pentru că eram din start noi şi Farul cu 32 şi Viitorul avea 33, restul era de calculat. Binomul Newton dezvoltat la puterea a patra erau combinăriile, o variantă de două, una de şanse, patru de câte trei, şase de câte patru, patru de câte cinci, 16 în total, le-am calculat. Cineva a aliniat cum trebuie planetele şi azi am reuşit să ne calificăm”, a spus Pustai în urma partidei cu Viitorul Pandurii.

VIDEO | Gol fabulos marcat în Liga a 2-a

Afla mai multe despre: cristi pustaidunărea călăraşiviitorul pandurii tg. jiu 

viewscnt
Articole similare