Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ianis Hagi, distrus de jurnaliştii scoţieni: „N-a dat randament cu niciun antrenor!”

Ianis Hagi, distrus de jurnaliştii scoţieni: „N-a dat randament cu niciun antrenor!”

Stranieri

Comentarii

Ianis Hagi a fost criticat dur de presa din Scoţia după ce nu a reuşit să impresioneze la Alaves.

Ianis Hagi a fost distrus de jurnaliştii scoţieni: „N-a dat randament cu niciun antrenor!”

Deşi a mers la Alaves cu mult entuziasm, fiul „Regelui” nu a reuşit să impresioneze în Spania, iar revenirea la Rangers nu este privită cu încredere nici de jurnaliştii scoţieni.

Cifrele modeste de la Alaves îi fac pe scoţieni să creadă că Ianis Hagi nu va fi om de bază la Rangers atunci când va reveni pe Ibrox Park.

„Pur şi simplu nu a dat randament cu niciun antrenor, iar dacă se va putea rezolva un transfer cu echipa spaniolă, ambele cluburi vor fi mulţumite, dar şi jucătorul.

Prestaţiile din Spania s-au situat la limita de jos. Ianis a livrat numai un assist în 14 meciuri şi două goluri în Cupa Spaniei împotriva unui adversar din ligile inferioare. Dacă Rangers ar aduce un conducător de joc cu asemenea cifre, suporterii ar avea motive să fie extrem de îngrijoraţi.

Nu putem zice că acest lucru nu s-a mai întâmplat până acum, însă, de obicei, numărul unui jucător împrumutat este păstrat din respect, pur şi simplu. Sincer, este uşor nepoliticos ceea ce a făcut Rangers faţă de Hagi.

Teoretic, Ianis va reveni în vară, când Fabio Silva, tot teoretic...., va reveni la Wolves. Deci oricum nu ar conta, întrucât românul ar urma să îşi primească înapoi tricoul”, au scris jurnaliştii scoţieni de la Ibrox Noise.

Afla mai multe despre: ianis hagirangersscotia 

viewscnt
Articole similare