Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Ianis Hagi, lovit brutal de propriul antrenor de la Alaves”. Scoţienii îl apără pe fotbalistul român. Ce spun despre viitorul său

”Ianis Hagi, lovit brutal de propriul antrenor de la Alaves”. Scoţienii îl apără pe fotbalistul român. Ce spun despre viitorul său

Stranieri

Comentarii

Internaţionalul român Ianis Hagi (25 de ani) a fost subiectul unui articol în presa din Scoţia, care a analizat recentele prestaţii ale jucătorului împrumutat în Spania, la Alaves.

Ianis Hagi are o perioadă mai complicată la echipa de club, acolo unde la ultimul joc, cel cu Real Madrid, a avut o evoluţie mult sub aşteptări.

Cu toate că a jucat mai bine de 30 de minute, internaţionalul român a făcut multe greşeli, care au stârnit reacţii în zona băncii tehnice a bascilor.

Totul a culminat în prelungirile partidei, când madrilenii au dat lovitura, deşi au jucat în inferioritate numerică. Antrenorul Luis Garcia Plaza a avut o criză de nervi.

”Era o zi în care el trebuia să facă un pas înainte şi nu a făcut acest lucru”, declara antrenorul lui Alaves, la finalul partidei.

Presa din Spania nu a trecut peste jocul extrem de modest făcut de Ianis Hagi şi l-a criticat în mai multe rânduri.

Cum văd scoţienii viitorul lui Ianis Hagi

Dar în apărarea mijlocaşului de 25 de ani sar jurnaliştii scoţieni, care au analizat şi situaţia sa de la Rangers, în contextul noului antrenor al echipei, Phillip Clement.

”Ianis Hagi a fost lovit brutal de propriul antrenor de la Alaves, în timp ce este în continuare departe de Rangers.

Coordonatorul de joc a fost împrumutat de echipa spaniolă în vară, după ce a căzut în dizgraţia lui Michael Beale. Acum, cu Phillip Clement la conducere, viitorul lui Ianis Hagi este necunoscut.

În ciuda faptului că a luat ceva dintr-o luptă descurajantă cu Jude Bellingham şi co, asta nu l-a putut salva de furia lui Luis Garcia, care a devenit viral ulterior pe reţelele sociale pentru furia de după golul lui Lucas Vazquez din minutul 92″, au scris cei de la dailyrecord.co.uk.

De când a ajuns în Spania, Ianis Hagi a jucat 16 partide pentru Alaves, iar contribuţiile sale ofensive sunt două goluri şi o pasă decisivă.

Afla mai multe despre: ianis hagistranierialavesla ligarangers 

viewscnt
Articole similare