Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ianis Hagi nu are loc nici la Rangers. Marele impas cu privire la internaţionalul român. ”Nu a reuşit însă să strălucească”

Ianis Hagi nu are loc nici la Rangers. Marele impas cu privire la internaţionalul român. ”Nu a reuşit însă să strălucească”

Stranieri

Comentarii

Ianis Hagi (25 de ani) are un sezon extrem de dezamăgitor în Spania, mai ales că în ultima perioadă a prins foarte multe meciuri în care a fost rezervă neutilizată.

Ianis Hagi trece printr-o perioadă extrem de incertă. Împrumutat de Rangers pentru acest sezon la Alaves, mijlocaşul român a intrat într-un con de umbră din care pare să nu mai iasă.

Ianis Hagi, gonit şi de la Rangers

Nu a bifat nici măcar un minut în ultimele două partide din La Liga, iar ultimul meci pe care l-a jucat datează din 16 martie, în eşecul cu Bilbao (0-2). În total, a adunat 605 minute în acest sezon din campionatul Spaniei.

La finalul actualei stagiuni, Ianis Hagi ar urma să revină la Rangers, dar nici cei de la gruparea scoţiană nu prea vor să îl primească înapoi. Rămâne de văzut ce se va întâmpla în cariera mijlocaşului român la vară, atunci când va fi prezent şi la EURO 2024 cu naţionala României.

”Este uşor să uităm că Ianis Hagi este încă jucătorul lui Rangers. O accidentare de durată a fost urmată de un sezon în care a fost împrumutat la Alaves, unde nu a reuşit însă să strălucească. S-a vorbit constant despre un transfer la Galatasaray pentru a-i călca pe urme tatălui său.

Chiar dacă acest lucru a fost negat de clubul de pe Ibrox, pare inevitabil ca acest lucru să se întâmple la un moment dat. Totul depinde dacă Clement va fi mulţumit de Hagi atunci când acesta va reveni în lotul echipei”, au scris cei de la Daily Record.

Ianis Hagi a jucat în 22 de meciuri în acest sezon pentru Alaves, livrând două goluri şi o pasă decisivă.

Afla mai multe despre: ianis hagialavesrangersstranierila liga 

viewscnt
Articole similare