Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ianis Hagi şi-a găsit echipă: ”Este un fotbalist talentat, ne place!”

Ianis Hagi şi-a găsit echipă: ”Este un fotbalist talentat, ne place!”

Stranieri

Comentarii

Sunt şanse mari ca Ianis Hagi să joace din iarnă la Pescara, cel mai probabil sub formă de împrumut. Tânărul mijlocaş român n-a primit şanse la Fiorentina, deşi a impresionat în meciurile amicale din vară.

Ianis Hagi ar putea avea din iarnă şansa să joace mai mult. Fiul lui Gică Hagi este în vizorul celor de la Pescara, unde îl doreşte antrenorul Zdenek Zeman. Acesta îl consideră pe Ianis un jucător de mare perspectivă, care ar putea ajuta echipa aflată acum pe locul 13 în Serie B.

Luca Leone, directorul sportiv al Pescarei, a confirmat că Ianis Hagi se află pe lista lor. Oficialul echipei italiene îl consideră pe mijlocaşul de 19 ani un real talent, care ar putea ajunge un mare jucător:

”Este un jucător pe care-l avem în vizor pentru că are multe calităţi importante. Este încă prea devreme să vorbim despre el, deoarece mai sunt încă două luni până la fereastra de transferuri. El este cu siguranţă un jucător de perspectivă, talentat şi un fotbalist care ne place”, a declarat Luca Leone pentru FiorentinaNews.

Afla mai multe despre: ianis hagifiorentinaluca leone 

viewscnt
Articole similare