Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Idolul tribunelor revine la FCSB! Transferul pentru care MM Stoica şi Dică insistă! Fotbalistul n-a mai jucat de luni bune

Idolul tribunelor revine la FCSB! Transferul pentru care MM Stoica şi Dică insistă! Fotbalistul n-a mai jucat de luni bune

FCSB

Comentarii

FCSB se pregăteşte pentru un nou transfer spectaculos! Mihai Stoica şi Nicolae Dică şi-au dat deja acceptul, iar Becali e de acord şi el cu revenirea unuia dintre cei mai iubiţi stelişti din ultimii ani! Mai rămâne de semnat doar contractul.

Raul Rusescu a fost deja anunţat de Gigi Becali, dar vârful pentru care Mihai Stoica şi Nicolae Dică insistă are o mare problemă: n-a mai jucat de cinci luni în Turcia!

Idolul tribunelor steliste s-a întâlnit de mai multe ori cu MM Stoica şi e de acord să revină la FCSB! Urmează să se pună la punct detaliile contractuale şi totul se va oficializa în pauza de iarnă. În această situaţie, FCSB nu-l va mai transfera pe Adam Nemec.

Rusescu n-a jucat absolut niciun minut pentru Osmanlispor în acest an şi speră să-şi rezilieze înţelegerea cu turcii în perioada imediat următoare.

65 de meciuri şi 17 goluri a reuşit Rusescu pentru Osmanlispor

123 de meciuri şi 54 de goluri a bifat Rusescu la FCSB

Afla mai multe despre: rusescumihai stoicanicolae dicafcsbsteaua 

viewscnt
Articole similare