Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Îi doresc lui Dinamo cât mai mulţi ”gropari” ca mine!”. Ovidiu Burcă, replică pentru contestatari

”Îi doresc lui Dinamo cât mai mulţi ”gropari” ca mine!”. Ovidiu Burcă, replică pentru contestatari

Dinamo București

Comentarii

Ovidiu Burcă nu mai este antrenorul lui Dinamo!

Ovidiu Burcă a vorbit în faţa publicului pentru ultima dată în postura de antrenor principal al lui Dinamo.

Dinamo n-a reuşit să mai câştige de 11 etape în Superliga. Seria de rezultate negative l-a determinat pe tehnician să facă pasul în spate, suporterii fiind îngrijoraţi din cauza poziţiei ocupate de favoriţii lor în clasament. De asemenea, Antrenorul nu i-a uitat pe contestatari, motiv pentru care le-a dat replica, azi, la conferinţa de presă. 

”Dacă ”groparii” lui Dinamo arată ca mine, îi doresc lui Dinamo cât mai mulţi ”gropari”. Când am venit aici, nu mai rămăsese absolut nimic. Am reuşit să introduc în interiorul vestiarului o mentalitate de învingători. Oamenii mă judecă ca fiind ”gropar” într-un context în care am dat o mare mână de ajutor.

Dinamo a reprezentat o forţă care le permitea antrenorilor să aducă tot ce era mai bun. Eu am fost antrenorul echipei în cea mai grea perioadă. Nu aş vrea ca lumea să mă asocieze cu clubul Dinamo, acesta este şi motivul pentru care nu am acceptat acţiuni. Un profesionist trebuie să îşi respecte meseria.”, a declarat Ovidiu Burcă, în cadrul unei conferinţe de presă. 

”De ce am făcut-o?”. Ovidiu Burcă, primele declaraţii despre plecarea de la Dinamo

Afla mai multe despre: ovidiu burcădinamodemisie 

viewscnt
Articole similare