Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Îi place la Dinamo! Declaraţiile lui Katsikas înaintea ultimului meci din 2017: "Acest an este cel mai productiv"

Îi place la Dinamo! Declaraţiile lui Katsikas înaintea ultimului meci din 2017: "Acest an este cel mai productiv"

Dinamo București

Comentarii

Fundaşul central al echipei Dinamo, Giorgos Katsikas, a mărturisit, sâmbătă, că traversează cea mai bună formă a carierei.

"Joc fotbal la nivel profesionist de nouă ani, aproape zece. Acesta este cel mai productiv an pentru mine. Mă simt foarte bine de când am venit la Bucureşti, joc destul de bine, iar echipa câştigă puncte", a afirmat Katsikas, care a marcat trei goluri în 16 partide disputate în acest sezon al Ligii 1.

Cât despre ultimul meci al echipei sale din acest an calendaristic, fundaşul grec a afirmat: "Ar fi minunat dacă vom încheia anul cu o victorie. Este un meci important. Mai avem cinci şi este foarte important să îl câştigăm pe acesta şi să avem continuitate. Arbitrajul este mereu o scuză. Sunt oameni, poate greşesc uneori, dar nu cred că o avantajează pe Dinamo. La meciul trecut arbitrul a avut unele decizii bune, unele greşite, dar până la urmă este om, aşa că nu poate fi acuzat arbitrul pentru rezultat. Ne lipsesc patru jucători, poate va fi puţin mai dificil pentru că nu am jucat cu ceilalţi, dar suntem profesionişti şi trebuie să ne descurcăm. Cred că până la urmă va fi foarte bine".

Afla mai multe despre: katsikasdinamodeclaratiicarieramesaj 

viewscnt
Articole similare