Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Îl declar primul meu fiu!" Adebayor şi-a adoptat nepotul şi i-a schimbat numele. Cum îl va chema

"Îl declar primul meu fiu!" Adebayor şi-a adoptat nepotul şi i-a schimbat numele. Cum îl va chema

Diverse

Comentarii

Atacantul Emmanuel Adebayor a anunţat pe reţelele de socializare că l-a adoptat pe fiul fratelui său Peter, decedat în 2013, şi că îi va numi pe acesta "Junior Emmanuel Adebayor".

Atacantul legitimat în prezent la liderul Turciei, Istanbul Basaksehir, a publicat o imagine alăuri de el şi nepotul său pe Instagram, precizând că de acum înainte îl va avea în custodie.

"Cine mă cunoaşte ştie că fratele meu mai mare, Peter Adebayor, nu mai este printre noi.

El este fiul său, iar astăzi îl declar primul meu fiu! Vreu să vă fac cunoştinţă cu primul meu băiat. Numele lui e Junior Emmanuel Adebayor!", a scris atacantul, care mai are o fiică în vârstă de 7 ani.



Trecut de-a lungul carierei pe la Arsenal, Manchster City, Real Madrid sau Tottenham, Adebayor a dezvăluit recent despre relaţia controversată avută cu familia sa. Atacantul a precizat că a luat în calcul inclusiv sinuciderea, dezamăgit de faptul că s-a simţit manipulat şi că în timp ce era accidentat apropiaţii nu îl sunau pentru a afla cum se simte, ci pentru a încerca să obţină bani de la el.

"Le-am spus mereu fraţilor mei mai tineri că am fost manipulaţi de familia noastră! Îmi schimb des numărul de telefon astfel încât să nu mă poată contacta. Mă sună nu pentru a afla cum mă simt, ci pentru a obţine bani. Aşa s-a întâmplat când m-am accidentat la Tottenham. Aveam un RMN şi ei mă sunau să mă întrebe dacă pot să plătesc taxele şcolare pentru un copil. Măcar întreabă-mă cum mă simt înainte să faci asta!", povestea Adebayor.

Afla mai multe despre: emmanuel adebayorfiuadoptienepot 

viewscnt
Articole similare