Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Îl trădează Sânmărtean pe Becali? Fostul jucător al FCSB-ului anunţă o colaborare cu CSA Steaua

Îl trădează Sânmărtean pe Becali? Fostul jucător al FCSB-ului anunţă o colaborare cu CSA Steaua

Fotbal intern

Comentarii

Lucian Sânmărtean a jucat la FCSB pentru un an, între 2014 şi 2015. Fostul fotbalist s-a retras în 2018, după un sezon la Voluntari, iar în 2017 şi-a deschis o şcoală de fotbal, pentru copii. Acum, Sânmărtean anunţă discuţii între el şi CSA, pentru o colaborare între academia sa şi cea a Stelei. Echipele de la ”Şcoala de fotbal Lucian Sânmărtean” se opresc undeva la vârsta adolescenţei, iar fostul internaţional român ar dori să faciliteze continuarea creşterii jucătorilor la academia CSA Steaua, după împlinirea unei anumite vârste.

„E prea devreme deocamdată. Da, sunt interesat, dar vedem! Până se va materializa mai sunt ceva discuţii. Deocamdată e doar la stadiul de discuţii, nicidecum la stadiul de a se concretiza. În momentul în care se va concretiza ar fi foarte drăguţ, dacă nu, eu va trebui să caut ceva soluţii pentru copilaşii mei.

E vorba despre o colaborare între «Şcoala de Fotbal Lucian Sânmărtean» şi apartenenţa de CSA Steaua. Fiindcă am nevoie de continuitate pentru copiii care vin la noi la 13-14 ani. Fiindcă nu avem posibilitatea să îi ducem mai departe, deoarece noi ne ocupă doar de iniţiere şi formare. Ne căutăm un partener care să fie aproape de ceea ce ne dorim noi pentru copii: excelenţă în educaţie şi în sport.

Deocamdată am avut doar o discuţie de principiu. Până se pun la punct toate detaliile mai durează. Ne-am întâlnit doar din postura de foşti jucători de fotbal, fiindcă el se aliniază şi noi la rândul nostru ne aliniem la principii de viaţa sănătoasă pentru aceşti copii. Mai ales că punem pe primul loc educaţia copiiilor, înainte de a ieşi mari sportivi. Am ajuns la un consens. Să vedem dacă lucrurile se pot materializa.

Altfel rămâne doar la stadiul de discuţie şi cam atât. E prematur, e prea devreme ca să iau o decizie. Mi-a plăcut modul lui de-a îşi exprima punctul de vedere. El clar se aliniază la ceea ce ne dorim noi pentru copiii noştri şi acum să vedem dacă totul se va încheia cu bine. Nu e nimic scris sau bătut în cuie. Repet, a fost o simplă discuţie”, a declarat Lucian Sânmărtean, pentru Fanatik.

Afla mai multe despre: csa steaualucian sânmărtean 

viewscnt
Articole similare