Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Îl vinde cu 5 milioane". Dumitru Dragomir a anunţat o super lovitură pe piaţa transferurilor în Liga 1

"Îl vinde cu 5 milioane". Dumitru Dragomir a anunţat o super lovitură pe piaţa transferurilor în Liga 1

Superliga

Comentarii

Gigi Becali (63 de ani) e sfătuit să-l transfere pe Deian Sorescu (24 de ani) de la Dinamo, dacă formaţia din Ştefan cel Mare e de acord să-l cedeze la un preţ rezonabil. Dumitru Dragomir e sigur că patronul FCSB ar face o super afacere cu Sorescu, pe care e sigur că l-ar vinde mai departe cu o sumă foarte mare de bani.

"Îl vinde cu 5 milioane". Dumitru Dragomir a anunţat o super lovitură pe piaţa transferurilor în Liga 1

Deian Sorescu e singurul "produs" vandabil din curtea lui Dinamo în acest moment, iar Gigi Becali e sfătuit să-l cumpere de la rivala din Ştefan cel Mare, dacă preţul e unul rezonabil. Dumitru Dragomir, fostul şef al LPF, e sigur că patronul FCSB ar face o super afacere.

Dumitru Dragomir susţine că Deian Sorescu e jucător care s-ar vinde cu o sumă mare de bani de la FCSB pentru că are calităţi care l-ar putea propulsa chiar în Premier League. Dar numai pentru postul de fundaş dreapta! Mai mult, "Corleone" e gata să-l cumpere chiar el pe Sorescu cu 500.000 de euro şi să îl cedeze mai departe lui Gigi Becali.

„Au un singur jucător de valoare. Unul singur, unul! Le dau eu 500 de mii de euro, dacă mi-l dau mie. Eu nu mă păcălesc la jucători. Sorescu ar merge titular şi în campionatul Angliei, dar numai pe un sigur post. Numai fundaş dreapta. Are capacitate de efort ieşită din comun, are viteză, are forţă în picioare.

Dacă îl dă cu 500 de mii, Becali mâine îl cumpără. Dau eu 500 de mii şi îl dau lui Becali şi dacă nu îl vinde cu 5 milioane, să îmi ziceţi ce vreţi. Dar una e să îl vinzi acum de la Dinamo şi alta e să îl vinzi de la FCSB", a declarat Dumitru Dragomir, conform Playsport.

Deian Sorescu a marcat şapte goluri şi a livrat o pasă de gol în 18 meciuri jucate în acest sezon la Dinamo, în toate competiţiile.

  • 1,8 milioane de euro este cota de piaţă a lui Deian Sorescu în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: dumitru dragomirfcsbdinamodeian sorescuvanzareliga 1 

viewscnt
Articole similare