Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Imagine sfâşietoare cu primul fotbalist din La Liga depistat pozitiv cu coronavirus! Ce a publicat la o zi de la vestea primită

Imagine sfâşietoare cu primul fotbalist din La Liga depistat pozitiv cu coronavirus! Ce a publicat la o zi de la vestea primită
Comentarii

Fundaşul Valenciei, Ezequiel Garay, a publicat o imagine tristă, după ce a fost depistat pozitiv cu coronavirus. Alături îi este persoana iubită, pentru care a avut un mesaj.

Fundaşul central argentinian a confirmat, sâmbătă, pe reţelele de socializare, că a contractat virusul, devenind, astfel, primul fotbalist din La Liga depistat pozitiv cu COVID-19. La o zi de la vestea primită, fundaşul a publicat o poză din izolarea la domiciliu, în care este afectat de situaţia prin care trece: "Ea este mereu alături de mine, indiferent de ce s-ar întâmpla... Te iubesc! Mulţumesc".

"Este clar că am început 2020 într-un mod rău! Am fost testat pozitiv cu coronavirus! Mă simt foarte bine, iar acum nu trebuie decât să ascult de sfatul autorităţilor, adică să mă autoizolez pentru o perioadă”, a anunţat fundaşul central prin intermediul paginii de Instagram.

Imediat după anunţul făcut de fundaşul central, alţi doi jucători de la Valencia au fost depistaţi pozitiv. 

În Spania, la Deportivo Alaves, au fost găsiţi infectaţi cu coronavirus doi membri ai stafului. Cei doi sunt asimptomatici şi se simt bine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ella siempre conmigo, pase lo que pase... Te amo mucho mi amor. GRACIAS #graciasmivida #G24

O postare distribuită de Ezequiel Garay (@ezequielgaray24) pe

Afla mai multe despre: garaycoronavirusvalenciaimagine garay 

viewscnt
Articole similare