Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Imaginile disperării! Cum a trăit Mihai Rotaru umilinţa din Ghencea, cu FCSB | VIDEO

Imaginile disperării! Cum a trăit Mihai Rotaru umilinţa din Ghencea, cu FCSB | VIDEO

Fotbal

Comentarii

Universitatea Craiova a fost învinsă de FCSB, sâmbătă seară, în Ghencea, scor 0-3, într-o partidă din etapa a 8-a a Superligii, însă diferenţa dintre cele două formaţii a fost mai mare decât a arătat-o tabelă la finalul jocului.

În afara celor trei goluri marcate, FCSB a mai lovit de două ori bara, iar pe final Andrea Compagno a ratat o ocazie monumentală, după ce Laurenţiu Popescu s-a hazardat şi a ieşit greşit la intercepţie, undeva la 40 de metri de buturi.

Mihai Rotaru a suportat cu greu umilinţa din Ghencea

De partea cealaltă, oltenii au părut fără vlagă, fără busolă, fără inspiraţie. Dacă meciul din runda precedentă, de la Ovidiu, contra Farului (0-2), a fost considerat slab, prestaţia din meciul cu FCSB a fost mult inferioară.

Patronul celor de la Universitatea Craiova, Mihai Rotaru, a fost prezent în tribunele arenei din Ghencea, alături de câţiva prieteni, însă a trecut prin foarte multe stări pe durata celor 90 de minute.

Emoţiile şi tensiunea au atins cote alarmante pentru omul de afaceri. A tresărit la fiecare ocazie a echipei sale, chiar dacă nu au fost foarte multe, şi a suferit pentru fiecare gafă din defensivă, care le-a permis ”roş-albaştrilor” să marcheze.

Când atmosfera devenea insuportabilă, Mihai Rotaru a apelat la un pahar de vin, în speranţa că fizic se va relaxa, dacă emoţional era un vulcan activ.

  • În urma acestei înfrângeri, Universitatea Craiova a rămas pe locul 4, cu 14 puncte, în timp ce FCSB a revenit pe prima poziţie, cu 18 puncte, dar şi cu un meci mai puţin disputat.

VIDEO: Imagini cu Mihai Rotaru în Ghencea, la FCSB - Universitatea Craiova 3-0

Afla mai multe despre: mihai rotaru 

viewscnt
Articole similare