Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Îmi pare rău". Pep Guardiola şi-a cerut scuze. Ce a recunoscut antrenorul lui Manchester City, la mai bine de un an distanţă

"Îmi pare rău". Pep Guardiola şi-a cerut scuze. Ce a recunoscut antrenorul lui Manchester City, la mai bine de un an distanţă

Manchester City

Comentarii

Pep Guardiola (53 de ani) şi-a prezentat scuze pentru Kalvin Phillips (28 de anI), după ce a spus că jucătorul era supraponderal la revenirea de la Campionatul Mondial din Qatar.

Pep Guardiola, scuze pentru Kalvin Phillips

Pep Guardiola, antrenorul echipei Manchester City, i-a cerut scuze lui Kalvin Phillips pentru că a spus că mijlocaşul era "supraponderal" la întoarcerea de la Cupa Mondială din Qatar, relatează BBC.

Guardiola a făcut comentariile în decembrie 2022, explicând de ce Phillips a fost lăsat în afara lotului pentru meciul din turul patru al Cupei Ligii Angliei cu Liverpool.

Phillips a afirmat că aceste comentarii au fost "o mare lovitură pentru încrederea în mine". "A fost doar o neînţelegere şi cred că a fost foarte frustrat de faptul că m-am întors cu 1,5 kg peste greutatea mea ţintă", a precizat el.

"Îmi pare rău", a declarat Guardiola. "Îmi cer scuze faţă de el. Îmi pare foarte rău".

Guardiola a explicat că a vorbit cu jucătorul de 28 de ani, care a ajuns la West Ham sub formă de împrumut luna trecută, despre această problemă atunci când s-a întors dintr-o scurtă pauză imediat după Cupa Mondială.

"Am vorbit despre asta", a adăugat Guardiola. "Niciodată nu am mai spus ceva aici (n.r. în mass-media) fără să vorbesc cu jucătorul", a completat el.

Afla mai multe despre: pep guardiolapremier leaguemanchester citycm qatar 2022kalvin phillips 

viewscnt
Articole similare