Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Impresarul lui Alibec trage un semnal de alarmă: "Ce se întâmplă cu Denis e surprinzător!"

Impresarul lui Alibec trage un semnal de alarmă: "Ce se întâmplă cu Denis e surprinzător!"

Fotbal intern

Comentarii

Florin Lovin, impresarul lui Denis Alibec, nu e mulţumit de situaţia atacantului la FCSB.

"Nicio echipă nu trebuie să stea într-un jucător şi nu trebuie să îi respecte anumite capricii, însă eu consider că ce se întâmplă cu Denis în momentul de faţă e puţin surprinzător.

Pentru mine căpitanul unei echipe trebuie să joace non-stop. Ori nu-l mai pui căpitan, ori dacă l-ai pus căpitan trebuie să-i dai minute să joace. Denis este un jucător, la fel ca şi Budi, ca şi Teixeira, ca mulţi jucători ofensivi, jucători care 60-70 de minute poate nu au o evoluţie foarte bună, dar îţi pot rezolva multe meciuri. Denis, din câte văd, niciodată nu termina un meci", a declarat Lovin la Telekom Sport.

"Nu a fost nicio ofertă scrisă din partea unui club pentru Denis Alibec. Ultimele discuţii au fost cu cei de la Wolverhampton, în ultima zi, prin intermediul unui partener de-al meu din Anglia. Pur şi simplu a fost la domnul Argăseală. Wolverhampton trebuia să se hotărască între el şi un atacant de la PSV.

Erau pregatite toate lucrurile şi la PSV, şi aici. Chiar vorbisem de posibilitatea de a lua un avion privat în momentul în care se realizează ceva, practic am stat în stand-by timp de vreo 6 ore cât au avut şedinţa cei de la Wolverhapton.

Noi vorbisem deja şi am spus ca în momentul în care se face o ofertă, trebuie să fie de minim 10 milioane. Nu s-a ajuns la momentul în care o echipă să facă o ofertă clară şi Steaua să spună nu. Când ştii că la Wolverhapton se vorbea de un salariu de 100.000 pe lună, când ai un salariu de 4-5 ori mai mare decât la echipa unde eşti, e clar că ai un sentiment de dezamăgire", a mai spus Lovin.

Afla mai multe despre: florin lovindenis alibecfcsbimpresaratacant 

viewscnt
Articole similare