Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Impresionant! Cum arată 11-le lăsat ”acasă” de englezi înainte de turneul final. S-ar putea bate cu orice echipă din lume!

Impresionant! Cum arată 11-le lăsat ”acasă” de englezi înainte de turneul final. S-ar putea bate cu orice echipă din lume!
Comentarii

România se pregăteşte de amicalul contra Angliei, programat duminică, la Middlesbrough

Pentru partida contra României, selecţionerul Gareth Southgate va miza pe jucătorii cu care Anglia va defila la Euro 2020.

Având la dispoziţie o bază de selecţie impresionantă, englezii au lăsat în afara lotului pentru Euro 2020, câţiva jucători senzaţionali.

Dacă Anglia şi-ar face un prim 11 din jucătorii care nu au prins lotul pentru turneul final, foarte probabil s-ar putea bate de la egal la egal, cu orice echipă naţională din lume.

Nick Pope, portarul lui Burnley, şi unul dintre portarii de top din Premier League ar lua loc între buturi. Linia defensivă i-ar putea curpinde pe Trent Alexander Arnold de la Liverpool, Ben Godfrey de la Everton, Ben White de la Brighton şi Ainsley Maitland Niles de la Arsenal.

Linia de mijloc pe care ar putea să o alinieze englezii ar fi formată din Harry Winks de la Tottenham, Jesse Lingard de la Manchester United şi James Ward Prowse de la Southampton.

Pentru ofensivă, Anglia ar avea trei atacanţi: Ollie Watkins de la Aston Villa, Danny Ings de la Southampton şi Tammy Abraham de la Chelsea.

Alte nume importante care nu au prins lotul Angliei sunt Eric Dier, Dele Alli, Mason Greenwood, Harvey Barnes sau  Michael Keane

Afla mai multe despre: româniaanglia,  

viewscnt
Articole similare