Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

IMPRESIONANT! O echipă din Ligue 1 ar fi putut arăta senzaţional dacă nu îşi vindea starurile din ultimii ani

IMPRESIONANT! O echipă din Ligue 1 ar fi putut arăta senzaţional dacă nu îşi vindea starurile din ultimii ani

Ligue 1

Comentarii

Lille este una dintre echipele medii din Franţa, unanim recunoscută pentru felul în care îşi creşte şi promovează tinerii jucători.

OSC a devenit cunoscută în Franţa între 1945 şi 1954 când a câştigat de două ori titlul de campioană. În alte patru rânduri, în acea perioadă, OSC Lille a terminat pe locul 2, iar de patru ori s-a impus în Cupa Ligii.

În termeni de performanţă, aceia au fost anii de glorie ai echipei. În termeni financiari, ultima decadă a fost incredibilă. Lille a vândut o serie de jucători fenomenali, care dacă astăzi i-ai strânge într-un prim 11 ai descoperi o echipă de cupe europene, cu şanse reale de a se lupta chiar pentru un trofeu important de pe Bătrânul Continent, dacă nu măcar pentru titlul de campioană. Iată cum ar arăta Lille, dacă nu îşi vindea starurile din ultimii ani

Portar: Mike Maignan

Francezul joacă în prezent la Lille unde a strâns 72 de prezenţe. Este unul dintre portarii buni din campionatul Franţei şi câteva cluburi din Anglia şi Spania sunt interesate de el.

Fundaş dreapta: Djibril Sidibe

În vârstă de 26 de ani, francezul joacă în prezent la AS Monaco. Pentru Lille a bifat 96 de meciuri.

Fundaşi centrali: Adil Rami şi Simon Kjaer

Ambii au jucat pentru OSC Lille, dar au fost vânduţi. Danezul de 29 de ani joacă acum pentru FC Sevilla, iar la Lille a bifat 66 de meciuri. Adil Rami a ajuns la 33 de ani şi joacă în prezent la Marseille. Pentru OSC Lille a strâns 142 de meciuri.

Fundaş stânga: Lucas Digne

25 de ani are acum Lucas Digne şi după un periplu pe la FC Barcelona, impresionează în Premier League la Everton. A jucat 49 de meciuri pentru OSC Lille.

Mijlocaş central: Idrissa Gueye

Senegalezul e tot la Everton şi a stârns 134  de meciuri pentru OSC Lille. Se spune că ar fi pe lista lui Paris Saint Germain.

Mijlocaş central: Yohan Cabaye

191 de meciuri a jucat pentru Lille, dar ajuns la 33 de ani acum este liber de contract. Ultima dată a jucat la OSC Lille.

Aripă dreaptă: Nicolas Pepe

23 de ani are în prezent şi joacă pentru Lille. Ivorianul a stârns deja 58 de meciuri pentru această echipă. Se spune despre el că va ajunge din vară în Premier League

Mijlocaş ofensiv: Florian Thauvin

Thauvin nu a apucat să joace pentru Lille, cu toate că semnase pe 4 ani cu gruparea franceză.

Fals 9: Eden Hazard

Cel mai greu şi sonor nume din listă, Hazard are 147 de meciuri pentru Lille, iar în prezent e evaluat la 150 de milioane de euro. Pare foarte aproape de un transfer la Real Madrid

Aripă stânga: Dimitri Payet

19 goluri şi 30 de pase decisive pentru Lille în 95 de meciuri. Francezul joacă în prezent la Marseille

Echipa tip:

Afla mai multe despre: eden hazardosc lilleligue 1 

viewscnt
Articole similare