Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”În ce limbă a vorbit?”. Nicolo Napoli, greu de înţeles la flash-interviu. Hohote de râs în direct: ”E nevoie de subtitrare” :) | EXCLUSIV

”În ce limbă a vorbit?”. Nicolo Napoli, greu de înţeles la flash-interviu. Hohote de râs în direct: ”E nevoie de subtitrare” :) | EXCLUSIV

FC U Craiova

Comentarii

Echipa FCU Craiova a învins vineri, pe teren propriu, scor 5-0, formaţia Universitatea Cluj, în etapa a 24-a din Superliga.

”În ce limbă a vorbit?”. Nicolo Napoli, greu de înţeles la flash-interviu. Hohote de râs în direct după U Craiova - U Cluj: ”E nevoie de subtitrare” :) | EXCLUSIV

Aurelian Chiţu a deschis scorul la Craiova, în minutul 12, pe un stadion gol, conform dorinţei clubului din Bănie, care a decis să joace acest meci fără spectatori.

Tot Aurelian Chiţu a majorat scorul, din pasa lui Bahassa, în minutul 25, iar Dragoş Albu a stabilit scorul pauzei cu un şut excepţional din marginea careului, în minutul 36, tot din pasa lui Bahassa.

Albu i-a întors serviciul lui Yassine Bahassa, în minutul 82, când a recuperat o minge la o greşeală a lui Miron, a pasat în careu şi Bahassa a făcut 4-0. Scorul final a fost stabilit scorul final în minutul 90, de Blănuţă, din pasa lui Ibrahimi.

După meci, Nicolo Napoli, antrenorul Craiovei, s-a exprimat greu: limba română i-a pus, din nou, mari probleme tehnicianului italian.

”La emisiune nu aveţi posibilitatea de subtitrare? Da... cum îi ceartă pe ăstia de la echipă? Sunt totuşi nişte termeni. Cum îi zice de o diagonală? De 20 de ani în România şi nu ştie să vorbească? E şi o lipsă de respect, e ţara unde îţi câştigi pâinea.

Chiar să nu înveţi limba ţării care îţi dă să mânănci? E jenant, dar... Eu tot nu înţeleg cum se înţelege cu jucătorii”, a declarat Costache la Orange Sport. 

Hohote de râs în direct după U Craiova - U Cluj

”În ce limba a vorbit Napoli?”, s-a amuzat Dan Udrea, moderatul emisiunii. 

”Până la urmă se înţelege dar... E greu de explicat, dar poate cu timpul ne vom înţelege mai bine. Nu ştiu cum face sau nu face, dar de fiecare dată echipa merge bine”, a declarat Alin Miu. 

Au evoluat următoarele echipe:

  • FCU CRAIOVA: Gurău (R. Popa 84) - R. Negru, Duarte, Danny Henriques, Huyghebaert (Mascarenhas 60) - D. Albu, V. Achim (Ibrahimi 84) – Baeten (G. Ganea 60), Bauza, Bahassa - A. Chiţu (Blănuţă 80). ANTRENOR: Nicolo Napoli
  • U CLUJ: Iliev - Fl. Ilie, Miron, G. Simion - Şt. Vlădoiu, Ov. Bic (I. Filip 46), Remacle (Jose Gomes 64), Oancea – Chipciu (Fulop 75), Thiam (Ad. Bălan 64), Fl. Haită (I. Stoica 46). ANTRENOR: Ioan Ovidiu Sabău

VIDEO EXCLUSIV | ”E mai bine că uno gioca cu VAR. Purtroppo e aşa”. Google Translate? Nicolo Napoli, subiect de glume: ”După 20 de ani vorbeşte limba română mai rău de când a venit”

Afla mai multe despre: nicolo napoli 

viewscnt
Articole similare