Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

În cine îşi pun speranţe cei de la FCSB la derby-ul cu Dinamo: ”E în formă, a marcat multe goluri la antrenamente”

În cine îşi pun speranţe cei de la FCSB la derby-ul cu Dinamo: ”E în formă, a marcat multe goluri la antrenamente”

Superliga

Comentarii

Lucian Filip îşi pune la derby mari speranţe în Harlem Gnohere. Atacantul francez a lipsit în prima etapă, deoarece are un kilogram în plus, dar a fost folosit o repriză cu Rudar.

Harlem Gnohere, golgheterul din sezonul trecut, nu este 100% pregătit, dar colegii îşi pun mari speranţe în el la meciul cu Dinamo. Lucian Filip spune că atacantul de 30 de ani a arătat o formă foarte bună la antrenamente:

”O certitudine este că îl avem pe Gnohere, care şi-a revenit şi până la urmă este golgheterul campionatului şi e normal să i se ofere credit în continuare, pentru că a demonstrat sezonul trecut. L-am văzut în formă, a marcat multe goluri la antrenament, sper să o facă şi la meci”, a declarat Lucian Filip.

Cel mai vechi jucător din lotul FCSB-ului spune că jucătorii n-au nevoie de o motivaţie suplimentară la astfel de meciuri: ”Nu ştiu dacă în astfel de meci avem nevoie de filmuleţe sau de alte cuvinte pentru a te motiva. Fiecare jucător ştie cum să se motiveze şi să se calibreze, ca atunci când începe meciul să facă o partidă bună”.

Afla mai multe despre: lucian filipfcsbdinamoliga 1gnohere 

viewscnt
Articole similare