Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

În urmă cu 100 de ani, pe 19 decembrie 1917, Toronto Arenas şi Montreal Wanderers jucau primul meci din istoria NHL

În urmă cu 100 de ani, pe 19 decembrie 1917, Toronto Arenas şi Montreal Wanderers jucau primul meci din istoria NHL

Hochei pe gheață

Comentarii

Atunci a fost o victorie a echipei din Montreal cu 10-9. Peste fix 100 de ani, Maple Leafs, purtând tricourile de colecţie ale predecesorilor lor, au răbufnit într-un festival ofensiv de excepţie şi i-au măcelărit pe Carolina Huricanes cu 8-1, într-un meci transmis în direct de Telekom Sport.

Nu trecuseră nici 14 minute din partida de la Air Canada Center şi gazdele conduceau deja cu 4-1. Echipa din Toronto a marcat în prima repriză în inferioritate numerică, în superioritate şi la egalitate, iar golul de 3-1, al lui James van Riemsdyk, a fost al 20.000-lea în palmaresul lui Maple Leafs. În repriza a 3-a, alt regal ofensiv din partea gazdelor, cu încă 4 goluri în poarta lui Scott Darling, care probabil, şi-ar fi dorit o schimbare de nume! În special între reuşitele lui Patrick Marleau (ajuns la punctul 1.101 în carieră) şi Kasperi Kapanen (care a dus scorul la 6-1), despărţite de doar 6 secunde.

Toronto a pus astfel capăt unei serii de 3 înfrângeri consecutive, chiar dacă a jucat al cincilea meci la rând fără super-vedeta Auston Matthews, accidentat. Miercuri noapte, de la ora 04.30, Telekom Sport transmite în direct o altă partidă care se anunţă senzaţională, cea dintre Calgary Flames şi liderul conferinţei de Vest, St. Louis Blues. 

Afla mai multe despre: torontomontrealnhlhocheitelekomsport 

viewscnt
Articole similare