Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Înapoi în viitor! Cum arată afişul oficial al CM 2018! GALERIE FOTO | Toate versiunile, din 1930 până în prezent. Care e cel mai frumos?

Înapoi în viitor! Cum arată afişul oficial al CM 2018! GALERIE FOTO | Toate versiunile, din 1930 până în prezent. Care e cel mai frumos?galerie foto

Cupa Mondială

Comentarii

Au mai rămas doar trei zile până la tragerea la sorţi a grupelor CM 2018, programată pe 1 decembrie la Moscova. În aşteptarea evenimentului ruşii au lansat astăzi afişul oficial al turneului final de vara viitoare.

Rusia s-a folosit în realizarea posterului de imaginea legendarului portar Lev Iaşin şi au dat o tentă "vintage" afişului, care duce cu gândul mai degrabă la fotbalul anilor 80.

Realizarea unui afiş dedicat Campionatului Mondial a devenit o tradiţie încă de la prima ediţie, din 1930, şi fiecare turneu final a avut parte de o imagine dedicată.



"A fost foarte important pentru noi să portretizăm Rusia în calitate de ţară gazdă pe posterul oficial. De aceea l-am ales pe Lev Iaşin, un simbol al fotbalului rus, ca figură principală. Sunt sigur că posterul va deveni unul dintre cele mai importante simboluri ale Campionatului Mondial din Rusia, iar fanii vor fi de acord", a declarat vicepremierul rus pentru probleme de sport, Vitali Mutko, în momentul în care afişul a fost făcut public.



Lev Iaşin a jucat la patru ediţii ale Campionatului Mondial, între 1958 şi 1970, şi rămâne singurul portar din istorie care a câştigat Balonul de Aur (în 1963).

Vezi în galeria foto toate posterele dedicate turneelor finale ale Campionatului Mondial, din 1930 până în prezent.

GALERIE FOTO

GALERIE FOTO

 Galerie foto

Afla mai multe despre: afis cm 2018rusiaafis rusia 

viewscnt
Articole similare