Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Înapoi la realitate. Newcastle a ochit primul jucător "normal" pentru transfer

Înapoi la realitate. Newcastle a ochit primul jucător "normal" pentru transfer

Premier League

Comentarii

Newcastle a trecut la nume de transferuri mai realiste, după ce s-a speculat foarte mult pe seama faptului că pe St. James's Park ar putea ajunge jucători uriaşi ca urmare a infuziei de capital generate de preluarea clubului de către Mohamed Bin Salman, prinţul moştenitor al Arabiei Saudite, care controlează cel mai bogat fond de investiţii din ţară.

Înapoi la realitate. Newcastle a ochit primul jucător "normal" pentru transfer

Cu o putere financiară de peste 300 de miliarde de lire sterline, fondul public de investiţii din Arabia Saudită a preluat, prin Mohamed Bin Salman - prinţul moştenitor -, clubul Newcastle. De la această ştire au existat tot felul de speculaţii cu privire la transferuri de jucători importanţi, precum Haaland sau Mbappe.

Totuşi, conform site-ul fichajes.net scrie despre primul jucător "normal" pe care a pus ochii Newcastle. Este vorba despre Umar Sadiq (24 de ani), care joacă în Spania, la Aleria. Atacantul are cifre bune pentru liga a doua din Spania, după ce a marcat de 22 de ori în primul sezon, iar acum are deja 14 reuşite.

Almeria a plătit doar cinci milioane de euro pentru transferul său de la Partizan, iar acum poate scoate profit cu vânzare sa la Newcastle.

  • 18 milioane de euro este cota de piaţă a lui Umar Sadiq în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: umar sadiqnewcastletransferpremier league 

viewscnt
Articole similare