Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Încă o lovitură dată de Craiova? Gazzetta dello Sport scrie că oltenii sunt aproape să transfere un fotbalist din Serie A

Încă o lovitură dată de Craiova? Gazzetta dello Sport scrie că oltenii sunt aproape să transfere un fotbalist din Serie A

Superliga

Comentarii

CS U Craiova ar putea bifa în această iarnă încă un transfer important. Gazzetta dello Sport scrie că oltenii sunt în negocieri cu portarul Andrea Seculin, care în prezent se află sub contract cu Chievo Verona.

Craiova a avut o primă parte de sezon foarte bun, dar oltenii nu se mulţumesc cu atât. Oficialii lui CS U Craiova vor să iasă mai puternici din această fereastră de transferuri, în speranţa că vor termina campionatul pe podium. Publicaţia Gazzetta dello Sport scrie că şi Andrea Seculin ar putea ajunge în Bănie.

Seculin este portar, are 27 de ani, este a doua variantă de portar la Chievo Verona şi este dorit cu insistenţă de Devis Mangia. Potrivit sursei citate, negocierile sunt destul de avansate. Mai ales că Seculin este nemulţumit că este abia a doua variantă la Chievo şi şi-ar dori un transfer la o echipă la care ar avea şansa să joace mai des.

Andrea Seculin are 27 de ani şi a mai jucat în carieră la FC Sudtirol, Fiorinetina Primavera, Juve Stabia, Avellino şi Chievo Verona. În sezonul 2010-2011 a fost la seniorii Fiorentinei, unde a fost coleg cu Adi Mutu. Seculin are şi 5 selecţii pentru naţionala de tineret a Italiei şi cota lui în acest moment este de 400.000 de euro.

Afla mai multe despre: cs u craiovaandrea seculinchievo verona 

viewscnt
Articole similare