Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Încă o lovitură dată de CSA Steaua. Echipa Armatei a transferat un mijlocaş de la Concordia Chiajna

Încă o lovitură dată de CSA Steaua. Echipa Armatei a transferat un mijlocaş de la Concordia Chiajna

Concordia Chiajna

Comentarii

CSA Steaua a reuşit încă un transfer important. Echipa Armatei a reuşit să-l convingă pe Florin Răsdan, un mijlocaş de 22 de ani care ultima dată a evoluat pentru Concordia Chiajna. Zilele trecută, Steaua l-a transferat pe Marius Bâtfoi.

Steaua se pregăteşte pentru partea a doua sezonului, una în care lupta pentru promovare cu rivala Academica Rapid va fi foarte încinsă. ”Roş-albaştrii” s-au întărit zilele trecut cu Marius Bâtfoi, 27 de ani, care s-a format la juniorii FCSB şi care a jucat în Liga 1 pentru ASA Târgu Mureş. Dar steliştii nu se opresc aici.

Gazeta Sporturilor anunţă că Steaua a reuşit al doilea transfer din această iarnă. Este vorba despre Florin Răsdan, un mijlocaş de bandă în vârstă de 22 de ani. Răsdan s-a format la juniorii lui FCSB, dar a semnat în 2014 cu Concordia Chiajna, unde a şi debutat în Liga 1. Răsdan spune că a plecat de la Chiajna din cauza felului în care a fost tratat acolo:

”Mi-am reziliat contractul cu Chiajna pentru că şi-au bătut joc de mine. Acolo nu poţi să joci decât dacă ai pile. Evoluam aproape meci de meci pe vremea domnului Alexa, apoi, fără nicio explicaţie, am fost tras pe dreapta”, a declarat Florin Răsdan pentru Gazeta Sporturilor.



Răsdan a fost contactat de şefii Stelei şi a fost convins să semneze. Mijlocaşul de 22 de ani este de părere că a făcut cea mai bună alegere:

”Nu consider că este un pas înapoi că am venit la Steaua în Liga a 4-a, ci doi înainte, pentru că aici este un proiect foarte ambiţios, vreau să joc şi să promovăm. Oricum eu am făcut junioratul aici, în Ghencea, şi sunt fericit că am revenit la echipă alături de fostul meu coleg Andrei Predescu”, a mai spus Răsdan.

Florin Răsdan a avut în total 19 apariţii pentru Concordia Chiajna, pentru care a marcat un gol. CSA Steaua mai are doi jucători străini în teste, pe Abdu Kasse Camara (senegalez, 22 de ani) şi pe italianul Federico Carone (19 ani).

Afla mai multe despre: florin rasdancsa steaualiga 4concordia chiajna 

viewscnt
Articole similare