Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Încă o naţională a României va avea un duel de foc cu Germania. Miza este calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo

Încă o naţională a României va avea un duel de foc cu Germania. Miza este calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo

Sporturi

Comentarii

Dacă tricolorii mici nu au reuşit să treacă de Germania în semifinalele Campionatului European U21, o altă naţională a României îşi va măsura forţele cu această naţiune. Echipa feminină de tenis de masă va juca finala Jocurilor Europene de la Minsk împotriva Germaniei. Dacă vor câştiga medalia de aur, fetele noastre vor obţine calificarea la Jocurile Olimpice de anul viitor.

Daniela Dodean Monteiro, Bernadette Szocs şi Elizabeta Samara sunt la un pas de a-şi îndeplini principalul obiectiv, calificarea la Jocurile Olimpice. Sâmbătă se vor duela cu Germania pentru medalia de aur la Jocurile Europene de la Minsk. Un eventual succes ar însemna automat şi calificarea la competiţia de la Tokyo. 

În semifinale, echipa feminină de tenis de masă a României a trecut de Ungaria cu 3-2. Daniela Dodean şi Bernadette Szocs şi-au câştigat meciurile de simplu, 3-2 cu Georgina Pota, respectiv 3-1 cu Szandra Pergel şi 3-0 cu Georgina Pota. Samara a fost învinsă la simplu cu 3-2 de Dora Madarasz şi a pierdut şi meciul de dublu, disputat alături de Daniela Dodean. 

Afla mai multe despre: tenis de masajocurile olimpicejocurile europene minsk 

viewscnt
Articole similare