Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Încă o nouă campioană în sezonul viitor al Superligii? Panduru, despre şansele unui ”grand” la titlu: ”Alergi după un singur iepure, nu doi” | EXCLUSIV

Încă o nouă campioană în sezonul viitor al Superligii? Panduru, despre şansele unui ”grand” la titlu: ”Alergi după un singur iepure, nu doi” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

În direct la Orange Sport, Basarab Panduru a vorbit despre şansele la titlu ale Rapidului în sezonul viitor şi a punctat că giuleştenii ar putea profite de faptul că celelalte candidate la câştigarea Superligii vor evolua în cupele europene cel puţin în startul următoarei stagiuni.

Farul Constanţa, FCSB şi Sepsi au locurile asigurate în preliminariile Champions şi Conference League în sezonul viitor, în timp ce CFR Cluj sau Universitatea Craiova se vor duela cu FC Voluntari sau U Craiova 1948 pentru cealaltă poziţie.

Dintre echipele importante ale campionatului, doar Rapid nu are şanse de a juca în Europa în sezonul viitor, dar Basarab Panduru este de părere că aceasta ar putea fi o oportunitate pentru giuleşteni.

”Când alergi după doi iepuri, nu prinzi niciunul, dar acum alergi după unul”

În contextul în care Dan Şucu a anunţat că bugetul se va mări semificativ, cu 50%, până la suma de opt milioane de euro, giuleştenii îşi propun să câştige campionatul în 2024, la finalul anului centenarului.

În direct la Orange Sport, Panduru a punctat că absenţa Rapidului din Conference League le-ar putea oferi un avantaj giuleştenilor împotriva contracandidatelor, punctând însă că investiţiile în plus promise nu garantează succes.

Încă o nouă campioană în sezonul viitor al Superligii?

Eu spun că nu e uşor să faci, chiar dacă ai banii ăştia (n.r. buget de opt milioane de euro), nu e uşor să faci, să aduci jucători şi să îţi intre imediat... eu nu cred că e uşor.

(n.r. spuneai că pentru Rapid e un avantaj să nu joace în Europa) Anul ăsta am spus. Asta e părerea mea, dacă vrei să câştigi campionatul. Pentru că am văzut Farul, da?

Farul a plecat de la începutul campionatului şi a rămas acolo până la urmă. Profiţi de faptul că celelalte echipe joacă în cupele europene şi tu, în etapa a şaptea, ai 21 de puncte, dacă îţi faci echipă.

CFR a fost afectată, FCSB, cea mai afectată. Şi atunci, profiţi de lucrul ăsta. Eu am spus doar la anul, când îţi doreşti să câştigi campionatul. După care, îţi doreşti să iei cinci-şase-şapte milioane din asta.

Dar acum, dacă vrei să câştigi campionatul, ducându-te şi acolo, jucând şi în campionat, nu mi se pare că Rapid e capabilă în perioada următoare să îşi facă o echipă de două fronturi, pe care trebuie să câştigi meciurile.

Şi atunci trebuie să renunţi la ceva. La ce renunţi? (n.r. la campionat, nu poţi) Da, ai spus că vrei să îl câştigi. (n.r. s-ar putea să alergi după doi iepuri şi să nu prinzi niciunul) Acum alergi după unul.

Dar s-ar putea să nu îl prinzi. Când alergi după doi iepuri, nu prinzi niciunul, dar acum alergi după unul”, a declarat Basarab Panduru, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: rapid 

viewscnt
Articole similare