Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Încă o plecare de la Dinamo? Rivaldinho rupe tăcerea: "Am nişte oferte! Să vedem ce va fi"

Încă o plecare de la Dinamo? Rivaldinho rupe tăcerea: "Am nişte oferte! Să vedem ce va fi"

Dinamo București

Comentarii

După ce şi-au pierdut căpitanul, pe Paul Anton, dinamoviştii au primit oferte de transfer şi pentru Rivaldinho. Acesta se află în vacanţă alături de familie, dar a discutat despre posibilitatea unei plecări de la Dinamo.

"Am nişte oferte. Nu le-am luat în calcul până acum. Ca să fiu clar, eu aş prefera să stau la Dinamo până la finalul campionatului, apoi să vedem ce va fi. Dacă va fi o ofertă bună şi pentru club, atunci o să mă gândesc. Îmi place la Dinamo, sunt foarte fericit, vreau să ne calificăm în play-off, în primul rând. 

Eu zic că să continuu. Eu aş vrea asta. Însă vreau să joc mai mult ca să dau mai multe goluri, trebuie să vorbesc cu cei de la Dinamo dacă se bazează pe mine. De fapt, de asta contează. Repet, eu sunt fericit să fiu la Dinamo, să joc în continuare. Totuşi, dacă va veni o ofertă bună atât pentru mine, cât şi pentru club, vom vedea, vorbim.

A fost ceva din Polonia, însă am transmis că nu vreau să vorbesc la acel moment, să amânăm pentru la iarnă. Nu ştiu dacă mai e ceva. Apoi, cam acum o lună jumătate, tata a fost sunat de cineva care i-a zis că are o ofertă din Spania, liga a doua. A rămas să vorbim tot în iarnă", a declarat Rivaldinho într-un interviu pentru Gazeta Sporturilor.

Afla mai multe despre: rivaldinhoplecaredinamotransferofertediscutiinegocieri 

viewscnt
Articole similare