Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Încă un brazilian de top la echipa lui Cosmin Olăroiu? L-a bătut pe Messi pe Camp Nou, acum ar putea da goluri pentru Jiangsu

Încă un brazilian de top la echipa lui Cosmin Olăroiu? L-a bătut pe Messi pe Camp Nou, acum ar putea da goluri pentru Jiangsugalerie foto
Comentarii

Cosmin Olăroiu ar putea primi încă un atacant brazilian de top la Jiangsu Suning.

Conform presei braziliene, echipa chineză Jiangsu Suning, antrenată de Cosmin Olăroiu este în discuţii pentru achiziţionarea atacantului brazilian Deyverson Acosta de la Palmeiras.

Deyverson a fost decisiv pe Camp Nou, contra Barcelonei!

Fost jucător la Benfica, FC Koln sau Levante, Deyverson (28 de ani) ar avea misiunea de a-l înlocui pe Eder, fotbalist care vrea să revină în Serie A. Deyverson a jucat pentru Levante şi Alaves, iar în 2017 a adus prima victorie din istoria clubului basc pe Camp Nou, in faţa Barcelonei (2-1).

În total, în La Liga, brazilianul a marcat de 10 ori pentru Levante şi de 8 ori pentru Deportivo Alaves. La Vitoria a făcut parte din echipa senzaţională care in 2016-2017 a ajuns până in finala Cupei Spaniei, fiind titular în ofensiva bascilor.

Din 2017 joacă la Palmeiras, echipă care a plătit 5 milioane de euro pentru transferul său de la Levante. A marcat 24 de goluri pentru echipa sa şi evoluează ca vârf împins.

Olăroiu mai are doi brazilieni în lot. Teixeira e marele STAR

La Jiangsu Suning mai joacă doi fotbalişti brazilieni. Fostul star de la Atletico şi Inter, fundaşul Miranda, dar şi Alex Teixeira, marea vedetă a echipei.

Chinezii au remarcat sezonul excelent al lui Teixeira sub comanda românului. Brazilianul are cifre mai bune decât Yannick Ferreira Carrasco (17 goluri şi 8 pase decisive), Marco Arnautovic (9 goluri şi 3 pase decisive), Marek Hamsik (2 goluri şi 3 pase decisive), Cedrick Bakambu (10 goluri şi 7 pase decisive) sau Salomon Rondon (5 goluri şi 3 pase decisive)

Adus pentru suma impresionantă de 50 de milioane de euro înainte de sosirea lui Cosmin Olăroiu, Teixeira marcase doar 11 goluri în primul sezon şi alte 8 în cel de-al doilea. Sosirea românului, care i-a oferit un rol ceva mai aproape de poziţia de vârf l-a dus pe Teixeira la cifre superioare.

În primul an cu Olăroiu pe banca tehnică, Alex a marcat 15 goluri, iar în cel de-al doilea a terminat sezonul cu 18 reuşite. De remarcat că niciun fotbalist nu a reuşit atâtea pase decisive într-un sezon pentru Jiangsu Suning ca Teixeira în actuala stagiune!

Jiangsu Suning merge în Dubai pentru perioada de pregătire de iarnă

Echipa antrenată de Cosmin Olăroiu a făcut o scurtă escală la Shanghai, înainte de a ateriza la Dubai, acolo unde va efectua perioada de pregătire în vederea noului sezon competiţional.

Tot la Dubai se va pregăti şi Guangzhou Evergrande, cea mai mare forţă din campionatul intern din China.

Shanghai SIPG, echipa pregătită de Vitor Pereira merge pentru perioada de pregătire de iarnă în Australia.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: cosmin olăroiujiangsu suningsuperliga china 

viewscnt
Articole similare