Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Încă un "caz Bălgrădean"!? MM Stoica nu se teme de o trădare pe axa FCSB - CFR Cluj: "E extrem de important pentru noi" | EXCLUSIV

Încă un "caz Bălgrădean"!? MM Stoica nu se teme de o trădare pe axa FCSB - CFR Cluj: "E extrem de important pentru noi" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

În direct la Orange Sport, Mihai Stoica a vorbit despre situaţia lui Risto Radunovic (32 de ani), care mai are câteva luni de contract cu FCSB şi care, din vară, poate semna cu orice echipă îşi doreşte din postura de jucător liber, cu CFR Cluj pe urmele sale.

La FCSB nu exista teama unui nou "caz Bălgrădean", care, aflat în ultimele luni de contract cu FCSB, a semnat cu CFR Cluj şi nu a înştiinţat conducerea "roş-albaştrilor". Preşedintele Consiliului de Administraţie al FCSB, MM Stoica a spus că Risto Radunovic este un jucător foarte important în vestiarul echipei.

Mihai Stoica nu se teme că FCSB îl poate pierde gratis, în favoarea CFR-ului, pe Risto Radunovic: "Suntem în discuţii cu el"

De asemenea, Stoica a precizat că, chiar dacă va semna cu CFR Cluj din vară şi va pleca liber în iarnă, Risto Radunovic va continua să fie titular la FCSB şi să joace până în ultima zi a contractului. Oficialul echipei din Bucureşti este conştient că nicio echipă nu va oferi o sumă importantă de transfer pentru Radunovic, care se va afla din vară în ultimele şase luni de contract cu FCSB.

"N-a intrat în ultimele şase luni. Noi suntem în discuţii cu el. Suntem în discuţii, chiar o să încep, de fapt, discuţiile cu agentul lui. Nu ştiu, ştiu că până în iarnă e al nostru şi n-are cum să plece. Mi-e greu să cred că va da cineva o sumă mare de transfer pentru un jucător de 32 de ani, care e liber în iarnă.

Şi ce dacă!? Joacă la noi! La el nu se pune problema, el nu e Bălgrădean. Bălgrădean a semnat, n-a zis nimic şi a apărat la Botoşani, a comis-o şi am pierdut şansele la titlu. La Risto nu există riscul ăsta niciodată, are un caracter prea frumos şi sper să rămână, e extrem de important pentru noi în vestiar", a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Risto Radunovic a jucat 38 de meciuri (3397 de minute) în toate competiţiile sezonului la FCSB, timp în care a marcat o dată şi a livrat trei pase decisive.

  • 1,4 milioane de euro este cota de piaţă a lui Risto Radunovic în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: fcsbristo radunovicmihai stoicacfr clujcontracttransfersuperliga 

viewscnt
Articole similare