Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Încă un român la Galatasaray. Fatih Terim e cu ochii pe un tânăr jucător din Liga I: ”Este un nume surpriză”

Încă un român la Galatasaray. Fatih Terim e cu ochii pe un tânăr jucător din Liga I: ”Este un nume surpriză”

FCSB

Comentarii

Fatih Terim a mai pus ochii pe un român. Patronul echipei Galatasaray îl doreşte pe Octavian Popescu (18 ani).

Terim i-a transferat pe Alexandru Cicâldău şi pe Olimpiu Moruţan. Turcul nu are de gând să se oprească aici şi a pus ochii pe Octavian Popescu de la FSCB.

Anunţul a fost făcut azi în presa din Turcia. 

"Încă un român la Galatasaray. Fatih Terim e cu ochii pe Octavian Popescu.", scrie sursa citată.

"Galatasaray s-a întărit serios în această vară, în special cu jucătorii veniţi de pe piaţa din România, Alexandru Cicâldău şi Olimpiu Moruţan. Galben-roşii îl vor acum şi pe Octavian Popescu, un alt jucător român care îmbracă acum tricoul celor de la FCSB. Un nume/surpriză pentru banda stângă a atacului.", mai scriu jurnaliştii de la Fotomac.

Gigi Becali i-ar fi anunţat pe başkanii grupării CIM BOM BOM că vrea pe tânărul fotbalist 15 milioane de euro. Cel mai probabil, de aici au plecat şi negocierile pentru un preţ final, susţin turcii. 

Octavian Popescu, mijlocaşul echipei FCSB, este locul 13 într-un top al jucătorilor sub 20 de ani, alcătuit de Observatorul pentru fotbal (CIES), pe prima poziţie fiind Pedri, revelaţia lui FC Barcelona şi a naţionalei Spaniei.

Octavian Popescu, născut pe 27 decembrie 2002, a jucat în această perioadă 2.326 de minute în 32 meciuri, în care a înscris 6 goluri. 

În ultimele 12 luni, cota lui Octavian Popescu a crescut de 240 de ori, de la 50 de mii de euro la 1,2 milioane.

”Perla” lui Gigi Becali este al şaselea cel mai scump jucător din lotul FCSB-ului, potrivit Transfermarkt, şi al 20-lea din Liga 1. 

 Răspunsul lui Rădoi după ce a fost acuzat că face selecţia pe interese: "Nu cred că îmi poate schimba cineva modul cum gândesc!"

Afla mai multe despre: octavian popescugalatasarayfatih terim 

viewscnt
Articole similare