Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Încă un transfer ratat de FCSB? Dezvăluirea făcută de Gabi Torje: ”Am vorbit cu el, este prietenul meu”

Încă un transfer ratat de FCSB? Dezvăluirea făcută de Gabi Torje: ”Am vorbit cu el, este prietenul meu”

Superliga

Comentarii

Gabi Torje este convins că Gicu Grozav nu va accepta oferta FCSB-ului, deoarece ţine cu Dinamo. Grozav a rămas liber de contract după ce n-a fost plătit timp de cinci luni de Karabukspor, situaţie în care se află toţi românii din echipă, inclusiv Gabi Torje.

Gicu Grozav este în această iarnă unul dintre cei mai curtaţi jucători români. În Liga 1 este dorit de CFR Cluj şi FCSB. Grozav a refuzat deja o propunere făcută de CFR Cluj şi mai are pe masă una făcută de Gigi Becali. Patronul FCSB spune că va încerca să-l convingă să semneze, însă nu este o mutare sigură.

Gabi Torje lămureşte situaţia. Mijlocaşul de 28 de ani spune că are o prietenie strânsă cu Gicu Grozav şi acesta i-a transmis că nu va semna cu FCSB, deoarece ţine cu Dinamo încă de când era copil:

”Vă daţi seama că, dacă a refuzat CFR-ul, la Steaua nu-l văd jucând niciodată. E prietenul meu şi am discutat acest lucru cu el. Şi, ceea ce cred eu, nu se va duce la Steaua niciodată. E un dinamovist din familie. Mulţi ani jucând acolo unchiul lui... A crescut cu Dinamo în casă, nu cred că se pune problema să se ducă la Steaua”, a declarat Gabi Torje pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: fcsbliga 1gabi torjegicu grozav 

viewscnt
Articole similare