Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Încearcă FCSB mare cu degetul? Italienii scriu despre ultima ţintă a vicecampioanei României

Încearcă FCSB mare cu degetul? Italienii scriu despre ultima ţintă a vicecampioanei Românieigalerie foto

Superliga

Comentarii

FCSB este interesată de Gustavo, mijlocaş care se află sub contract cu CS U Craiova. Site-ul tuttomercatoweb.com scrie că Gigi Becali a făcut deja a ofertă pentru jucătorul de 26 de ani.

Patronul FCSB a declarat în mai multe rânduri că aduce în iarnă câţiva jucători importanţi, care să nu-i mai dea emoţii pentru titlu. Se pare că unul dintre ei este Gustavo, un mijlocaş ofensiv în vârstă de 26 de ani. Acesta a fost transferat în vară de Craiova, după ce Gustavo şi-a încheiat socotelile cu Messina.

S-a născut în Brazilia, dar are şi paşaport italian, iar în acest sezon a fost unul dintre cei mai buni jucători din lotul lui Devis Mangia. În 20 de apariţii, Gustavo a reuşit să înscrie de 9 ori şi a dat 3 pase de gol. Pe transfermarkt.com este cotat la 700.000 de euro, dar este de aşteptat ca pretenţiile Craiovei să fie mult mai mari, mai ales că este vorba despre o rivală.

Site-ul tuttomercatoweb.com scrie că ”Steaua ar fi avansat o ofertă financiară importantă atât pentru Craiova, cât şi pentru jucător” şi că ”afacerea este posibilă, dar dificilă în acest moment”.

Afla mai multe despre: cs u craiovagigi becalifcsbgustavo 

viewscnt
Articole similare