Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Incidente între fanii stelişti şi cei dinamovişti. 20 de persoane au ajuns la Poliţie

Incidente între fanii stelişti şi cei dinamovişti. 20 de persoane au ajuns la Poliţie

Rugby

Comentarii

Douăzeci de persoane a fost conduse la Secţia 25 de Poliţie în urma unor incidente între suporteri care au avut loc, sâmbătă, la meciul de rugby dintre CSA Steaua şi CS Dinamo.

"În jurul orei 14.00, un grup de aproximativ 100 de suporteri dinamovişti a intrat în complex intrând în conflict cu suporterii stelişti prezenţi deja la stadion. Conflictul a început în faţa stadionului continuînd în parcarea de vizavi. Un suporter a fost rănit şi a fost chemată o ambulanţă la faţa locului pentru a-i acorda îngrijiri medicale. Jandarmii au intervenit punctual pentru a opri conflictul şi pentru a despărţi cele două grupuri de suporteri violenţi. Au fost folosite mijloacele din dotare inclusiv substanţele iritant lacrimogene. 20 de persoane au fost conduse la secţia 25 de poliţie pentru identificare şi măsuri", a declarat pentru News.ro purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei, Georgian Enache.

Enache a precizat că fanul care a primit îngrijiri se află în afara oricărui pericol.

CSA Steaua a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 36-20, echipa CS Dinamo, într-un meci din Cupa României la rugby.

Afla mai multe despre: incidentefanipolitiecsa steauacs dinamo 

viewscnt
Articole similare