Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Încredere deplină în Drăguşin din partea unei legende din Premier League: ”Va demonstra tuturor ce jucător bun e. Sunt sigur”

Încredere deplină în Drăguşin din partea unei legende din Premier League: ”Va demonstra tuturor ce jucător bun e. Sunt sigur”

Stranieri

Comentarii

Fundaşul român Radu Drăguşin (22 de ani) a debutat ca titular la Tottenham în meciul cu Fulham, dar echipa sa a suferit o înfrângere dureroasă.

Legenda lui Liverpool, laude pentru jucătorii români: ”Ţara asta a avut jucători speciali”

Tottenham a fost învinsă fără drept de apel pe terenul celor de la Fulham, scor 0-3, în etapa a 29-a din Premier League.

Radu Drăguşin a fost integralist în centrul defensivei lui Spurs şi a primit a doua cea mai mare notă dintre fundaşii lui Ange Postecoglu.

Robbie Fowler, fostul mare atacant al lui Liverpool, a venit în vizită în România şi, printre subiectele pe care le-a abordat, a fost şi cel legat de evoluţia lui Radu Drăguşin la primul meci ca titular la Tottenham.

Fowler a precizat că nu a fost debutul la care visa Drăguşin, dar are încredere că fundaşul român are multă calitate şi va reuşi să confirme în Premier League, cel mai puternic şi dificil campionat din lume.

”Iubesc fotbalul şi ştiu că ţara asta a fost mare în sportul ăsta. A avut jucători speciali. Ştiu că Drăguşin joacă acum în Premier League. Nu am văzut meciul cu Fulham de ieri, eram pe drum.

Pot să spun însă că orice fotbalist care ajunge să joace în Premier League are ceva. Fiecare echipă care semnează un jucător îşi ia toate informaţiile, un fotbalist care ajunge în Premier League trebuie să fie foarte, foarte bun.

Poate că debutul lui ca titular nu a fost ok raportat cu ce îşi doreau cei de la Tottenham şi fanii români, dar se mai întâmplă şi lucruri din astea în Premier League.

Sunt momente pe care vrei să le uiţi ca jucător. Sunt însă sigur că de-a lungul acestui sezon vom vedea evoluţii mult mai bune ale lui şi că va demonstra tuturor ce jucător bun e”, a declarat Fowler, la conferinţa de presă.

Ajuns la 48 de ani, Robbie Fowler este unul dintre jucătorii de legendă ai lui Liverpool. Fostul mare atacant a jucat 369 de meciuri pentru ”cormorani”, reuşind să livreze 183 de goluri şi 50 de assist-uri. Alte echipe la care a jucat au fost Manchester City şi Leeds.

Afla mai multe despre: radu dragusinrobbie fowlerstranieritottenhampremier league 

viewscnt
Articole similare