Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Încredere pentru Ianis! Mesaj puternic transmis astăzi de Contra în ceea ce-l priveşte pe Hagi Jr! Selecţionerul l-a "convocat" pe mijlocaş la o întâlnire faţă în faţă

Încredere pentru Ianis! Mesaj puternic transmis astăzi de Contra în ceea ce-l priveşte pe Hagi Jr! Selecţionerul l-a "convocat" pe mijlocaş la o întâlnire faţă în faţăgalerie foto

Stranieri

Comentarii

Selecţionerul Cosmin Contra îşi continuă turul de forţă în Italia, început la finalul săptămânii trecute, iar astăzi are programată o întâlnire cu Ianis Hagi.

După ce l-a urmărit de la faţa locului la treabă pe Vlad Chiricheş, în meciul Napoli - Şahtior, scor 3-0, din Liga Campionilor, Contra a asistat la antrenamentul de miercuri al Fiorentinei, iar după are programată o întâlnire cu fiul lui Gheorghe Hagi.

Aflat într-o situaţie dificilă la Fiorentina, acolo unde nu a fost folosit deloc la prima echipă în acest sezon, Ianis Hagi primeşte astfel un "vot de încredere" din partea selecţionerului, care îi transmite un mesaj clar că se află în vederile sale pentru următoarea campanie de calificare.

Tot cu ocazia acestei vizite în Italia, Contra a mai purtat discuţii cu Bogdan Lobonţ şi Ştefan Radu, dar şi cu antrenorii internaţionalilor români din Serie A.





Recent, Gheorghe Hagi a anunţat că Ianis Hagi va pleca de la Fiorentina în această iarnă şi va alege o echipă unde să aibă şansa să joace în fiecare săptămână. În calcul intră inclusiv o revenire în Liga 1, însă deocamdată mijlocaşul nu a luat vreo decizie în privinţa viitorului său.

În vârstă de 19 ani, Ianis Hagi are şapte selecţii pentru naţionala U21 a României.

Afla mai multe despre: cosmin contraianis hagifiorentinavizita italia 

viewscnt
Articole similare